ClipClop parašė:
P. S. Dariausi ir pigų testą, ryškiai neigiamas
Nu mano akys tai mato ir siam kazka
ClipClop parašė:
P. S. Dariausi ir pigų testą, ryškiai neigiamas
Nu mano akys tai mato ir siam kazka
ClipClop parašė:
Sakykite mielosios, ar benu rožinis dabar toks nekokybiškas? Va tokį vaiduoklį meta, nors nelabai ir buvo myliukų, buvo gan seniai, tai jau nt turėtų būt ryškus. Ki…
Na daugeliui sumelavo. Jeigu jau nemeluoja -tai tikrai jai rysku turi mest. Man irgi sumelavo. 😒 Pirkau, nors zinojau, kad melagiai. 😁😁
Kotrynaa parašė:
Nu mano akys tai mato ir siam kazka![]()
Kad ne, tikrai baltas baltas
ClipClop parašė:
Na va kaip atrodo padžiuvęs. Nu man jis toks keistas, pilkas. Ir sakau, ov buvo 23 gegužės, o myliukas buvo 12 dieną. Tai netikiu, kad spermiukai būtų 11 dienų išgy…
Na kazkas tai matosi. Bet kas??? Isdziuvimas ar vaiduoklis...🤔
ClipClop parašė:
Na va kaip atrodo padžiuvęs. Nu man jis toks keistas, pilkas. Ir sakau, ov buvo 23 gegužės, o myliukas buvo 12 dieną. Tai netikiu, kad spermiukai būtų 11 dienų išgy…
Daugiau nebuvo santykiu ? Tik viena karta?
nieko nieko?? Ale toki ryskus melagiai eina sau tada
is pykcio sudraskius jau buciau nt tuos
Kotrynaa parašė:
Daugiau nebuvo santykiu ? Tik viena karta?nieko nieko?? Ale toki ryskus melagiai eina sau tada
![]()
Noo kazkaip cia idomiai🤔....
ClipClop parašė:
Deja tiketi, kad sperma gali ilgiau uzsibut moters organizme -nereikia
T.y tiketi nereikia, o reikia zinoti, kad tai buna. Pvz gydytojai nerekomenduoja myletis ir iskart po menesiniu :)Nes viduje musu -gers terpe :)Ir isbuna stiprus spermatozoidai, o jei dar moters organizmas na kaip laikrodukas suveikia ir prasom
Nestumas
Vienoms planuotas ir lauktas, o kitoms - ne :)
Sveikinu, manau, kad laukiates
gabimik parašė:
Deja tiketi, kad sperma gali ilgiau uzsibut moters organizme -nereikiaT.y tiketi nereikia, o reikia zinoti, kad tai buna. Pvz gydytojai nerekomenduoja myletis i…
Nesveikinkit, nes manau kad nesilaukiu, o ir neplanuoju daugiau vaikų turėt
Kotrynaa parašė:
Daugiau nebuvo santykiu ? Tik viena karta?nieko nieko?? Ale toki ryskus melagiai eina sau tada
![]()
Daugiau jokių santykių 😁 kai vienam vaikui 3m kitam 1m, tai džiaugiamės jei jėgų randam ir kartui per mėnesį 😂
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai