Darjanka parašė:
6dienos iki mm....bet vakar ryskesni buvo vakariniai
bet kodel visus skirtingus darot? kaip galima vertinti ryskejima su skirtingais nestumo testais?
Darjanka parašė:
bet kodel visus skirtingus darot? kaip galima vertinti ryskejima su skirtingais nestumo testais?
Sally parašė:
Mes nesusisnekam arba kazkuri is musu nusisneka 🤷🏼♀️.
😁😁😁parasysiu aiskiau...5d lapkričio pradzia mm.8d.pabaiga...ovuliacija jauciau,detales to pasidariau ov.testuka...tai buvo 13-14dienomis..Myliukas buvo 11d,15d...vaz.krauja priduoti ziuresiu kas kaip
Raseliukas parašė:
Na štai mano galiojantis testas parodė lygiai tą patį kaip ir negaliojantis. Pasimečiau skaičuose ir dienose. Jei neklystu pirma praeitų MM diena buvo 10.28 d. cikl…
Sveikinimai!!! Pagal TD skaičiuoklę, jums apie 5 sav. 
Tai o jeigu šeip skaičiuojant nuo tos dienos pagal paprastą kalendorių jeigu 1 mm diena buvo 10.28 aš susikaičiuoju, kad Jums 4+2 d.
Gvln parašė:
Sveikinimai!!! Pagal TD skaičiuoklę, jums apie 5 sav.![]()
Tai o jeigu šeip skaičiuojant nuo tos dienos pagal paprastą kalendorių jeigu 1 mm diena buvo 10.2…
Ačiū
O kada pas daktaryte geriau rašytis po savaitės ar dviejų, o gal dar vėliau? Gal kuri žinot?
Raseliukas parašė:
AčiūO kada pas daktaryte geriau rašytis po savaitės ar dviejų, o gal dar vėliau? Gal kuri žinot?
![]()
7-8 sav, tada jau tikrai širdelę girdėsite
sveikinu!
Raseliukas parašė:
AčiūO kada pas daktaryte geriau rašytis po savaitės ar dviejų, o gal dar vėliau? Gal kuri žinot?
![]()
As 5 sav buvau, nieko nemate. Tada 7 sav buvau. Panos kiek pamenu rase ar nui 7 ar nuo 8 vaziuot reiketu.p.s. sveikinu!!!
Penelopė parašė:
Jau dabar džiaugiuos. Reik pas daktarytę registruotis turbūt nes paskutinės mm buvo spalio 24, o nuo jų juk skaičiuoja savaites taip? Tai kokios 6 bus kol nueisiu :…
Labai ryškus! ❤ sveikinu! 🖤
Nerile31 parašė:
Matau! 😎
Raseliukas parašė:
Sveikos, penktą dieną skauda pilvo apačią, o MM kaip neprasideda taip neprasideda, radau testą namuose, pasirodo galiojimas pasibaigęs, bet visvien pabandziau, štai…
Man su pirmu vaiku irgi labai skaudėjo atrodė tuoj pramuš. Bet taip ir nepramušė 😁
Darjanka parašė:
blankus...
Net gi labai ryškus vaiduoklis, o ne blankus 😎
Nerile31 parašė:
As ne Lietuvoje gyvenu, tai nlb zn, kokius testus ten parduodaBeje, kuria ciklo diena jums rezultata toki parode?😊
Aš dariausi mm diena, tai jau metė vaiduokliuką. 12DPO buvo berods
Darjanka parašė:
Juk jie skirtingi. Tai skirtingai ir ryškėja
Raseliukas parašė:
![]()
Aš lekiau išvis kai tik testas parodė 2 juosteles. Ir buvo 4 savaitės. Tai dar nelabai kas matėsi. Matė tik kad vietoj nėštumas ir viskas. Palaukčiau kol širdutė plaks. 😊 bus vienas lindimas tada "ten"
Spindulelisx parašė:
Merginos matot ka nors? Vidury dienos dariausi, 8menuo planavimo ir pirmas ciklas be jokiu bkt matavimu ir tt. Si men nieko neziurejau![]()
Matau bet ko jis toks murzinas? Ar kas jam cia yra?
Spindulelisx parašė:
Merginos matot ka nors? Vidury dienos dariausi, 8menuo planavimo ir pirmas ciklas be jokiu bkt matavimu ir tt. Si men nieko neziurejau![]()
Kazkoka purvinas,nematau net kur turetu but antra juostele
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai