Spurgaaa parašė:
Rodo elekroninis tikrai ne kai veluoja savaite:)buvo seniau ikelus kazkas vos mates vaiduoklis o elektroninis parasode jog laukiasi![]()
Ech... manau teks nusiminti 🥺
Spurgaaa parašė:
Rodo elekroninis tikrai ne kai veluoja savaite:)buvo seniau ikelus kazkas vos mates vaiduoklis o elektroninis parasode jog laukiasi![]()
Ech... manau teks nusiminti 🥺
Džimii parašė:
Dariausi dar viena testa. Po šitu ir jie rode kad nesilaukiu 🥺 tai dabar ir esu pasimetusi ar sitie rodo teisingai ar ne 🙁
Sie yra labai nejautrūs, todėl dar gali nerodyti. Labai abejoju, kad anie du testukai būdami tokie ryškūs galėjo sumeluoti. Pabandykit elektroninį, kai mm vėluos kokią savaitę ar bent jau 3-4 dienas. Turėtų parodyti. O dabar kaupkit geras emocijas ir nepergyvenkit
minguliux parašė:
Sie yra labai nejautrūs, todėl dar gali nerodyti. Labai abejoju, kad anie du testukai būdami tokie ryškūs galėjo sumeluoti. Pabandykit elektroninį, kai mm vėluos ko…
Jau norisi dabar zinoti 🤭 bent teks palaukti ☺️
Džimii parašė:
Jau norisi dabar zinoti 🤭 bent teks palaukti ☺️
Na, jei nekantraujat, tada siūlau kraujuką priduoti ir bus aišku
Džimii parašė:
Dariausi dar viena testa. Po šitu ir jie rode kad nesilaukiu 🥺 tai dabar ir esu pasimetusi ar sitie rodo teisingai ar ne 🙁
tie man rodos turi būt pliusiuka?o ne juostele . pažiurėk ant dežutės
Rajaxxx1 parašė:
Juosteles ☺️
Džimii parašė:
Sveikis merginos.
Mane vis neramina dabar mintis kad pagaliau pastojau ☺️ lyg matosi bet ar ne per a…
Man vaiduokliai atsirado 9dpo ir 10dpo digitalus rodė kad esu nenėščia, tik mm dieną parodė kad esu nėščia 1-2sav kai buvo testas ryškiai teigiamas.
Džimii parašė:
Tu darei digitalu su tuo pačiu šlapimu ar su kitu?
Rajaxxx1 parašė:
105 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai