Jau isivariau
per pietus leksiu pirmaji testa pirkti ir ne su rytiniu gal bandysiu pasidaryt 🤯
Gikante parašė:
Skirtingu jokiu budu negalima lyginti!isivarysit streso
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįJau isivariau
per pietus leksiu pirmaji testa pirkti ir ne su rytiniu gal bandysiu pasidaryt 🤯
Gikante parašė:
Skirtingu jokiu budu negalima lyginti!isivarysit streso
Kinderis2022 parašė:
Jau isivariauper pietus leksiu pirmaji testa pirkti ir ne su rytiniu gal bandysiu pasidaryt 🤯
Lauksim ryskesnio 🤞🤞🤞
Kinderis2022 parašė:
Jau isivariauper pietus leksiu pirmaji testa pirkti ir ne su rytiniu gal bandysiu pasidaryt 🤯
Kaip as jus suprantu!! Dabar tuo paciu laukimu gyvenu, nes pries tai taip nuvaiduokliavo ir nunyko vienas nestumas, sikart aisku, gerokai testai ryskesni, bet vis tiek nezinau dar. Ir dziaugtis norisi ir dar bijau. Pilva vis paskauda😓
Kelinta DPO pas jus?
mattina all alba parašė:
man jis toks neryškus atrodo. Aišku, prieš 2-3d išvis livsane net išardytam nelabai ėjo net nuotrauką padaryt🙄
O as isvis rugseji turejau valyma del nesivystancio nestumo
nustojo vystytis 6 sav
mattina all alba parašė:
Kaip as jus suprantu!! Dabar tuo paciu laukimu gyvenu, nes pries tai taip nuvaiduokliavo ir nunyko vienas nestumas, sikart aisku, gerokai testai ryskesni, bet vis t…
Kinderis2022 parašė:
O as isvis rugseji turejau valyma del nesivystancio nestumonustojo vystytis 6 sav
![]()
Na laikom kuscius viena uz kita ir uz kimbancius maziukus🙏❤️ pas mane 13dpo jau siandien kaip ir turetu but😊
mattina all alba parašė:
man jis toks neryškus atrodo. Aišku, prieš 2-3d išvis livsane net išardytam nelabai ėjo net nuotrauką padaryt🙄
Daryčiausi kraujà.....
Belisima1 parašė:
Daryčiausi kraujà.....
Tai manau taip ir padarysiu, pirmadieni ir treciadieni prisiduosiu... Nes man tai tas ryskejimas toks neaiskus...
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai