Vyšniukytė parašė:
Na ką. Dalinuosi savo ryškėjimu ir keliauju beveik su šypseną kraujo priduoti.😊 žiūrėsim ką skaičiukai parodys🤭
Sveikinimai. Kiek dpo pradėjo mesti vaiduoklius?
Vyšniukytė parašė:
Na ką. Dalinuosi savo ryškėjimu ir keliauju beveik su šypseną kraujo priduoti.😊 žiūrėsim ką skaičiukai parodys🤭
Sveikinimai. Kiek dpo pradėjo mesti vaiduoklius?
zaza parašė:
Sveikos mergaitės, peržiūrėjau turbūt visas temas apie "meluojančius" testus. Žinokite esu pasimetusi. Dariau tris pregna test testus ir visi trys buvo teigiami. Pi…
Čia jau ne testai meluoja, o reik tirtis prg skubiai, gali būti jo trūkumas. Nėštumas yra, o ar išsilaikys neaišku.
infinity parašė:
Iš karto:
Sveikinimai 🎊 mano dar blankesnis buvo, o pasitvirtino. Man jie niekad nėra be reikalo rodę, tik labai nejautrūs 😊
zaza parašė:
Sveikos mergaitės, peržiūrėjau turbūt visas temas apie "meluojančius" testus. Žinokite esu pasimetusi. Dariau tris pregna test testus ir visi trys buvo teigiami. Pi…
Jums būtina krauja išsitirti o ne testukai meluoja nėštumas tikrai yra
Vyšniukytė parašė:
Tai va, kas cia sako kad testai neryskeja kas dien😁 sveikinimai🥰
ingius68 parašė:
Jums būtina krauja išsitirti o ne testukai meluoja nėštumas tikrai yra
Mėginsiu skambinti savo ginekologei, tik abejoju ar priims taip greitai. Na net pačiai sunku patikėti, kad galėjau pastoti pirmą ciklą nutraukus KT. Na, bet tą tepimas neramina, panašu dar, kad gali ir nelaimingai baigtis. Nors tepimas tik iš ryto ir tikrai nežymus. 🙄
zaza parašė:
Mėginsiu skambinti savo ginekologei, tik abejoju ar priims taip greitai. Na net pačiai sunku patikėti, kad galėjau pastoti pirmą ciklą nutraukus KT. Na, bet tą tepi…
Jums ne ginekologe reike skambinti o į kraujo turimų centrus anteja ir t. T ir išsitirti hcg bei prg nes diel to gali tepliot ir viskas baiktis
Vyšniukytė parašė:
SVEIKINU! 🌸🥰
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai