GTam parašė:
Sveikos, vaiduoklius gaudau jau nuo 6dienio. Kiek darau atrodo vos vos ryskeja ir bkt yra nukritus kaip per mm..
Kaip atrodo bkt grafikas
GTam parašė:
Sveikos, vaiduoklius gaudau jau nuo 6dienio. Kiek darau atrodo vos vos ryskeja ir bkt yra nukritus kaip per mm..
Kaip atrodo bkt grafikas
lapute18 parašė:
sveiki, o jeigu mano praeita sav pradzioj hcg buvo 84,7 o vizitas ryt pas gine tai irgi tiketina kad nematys? nezinau kiek aukstai per diena hcg iskyla
Pasiskaičiuoti maždaug kas dvi dienas turi dvigubeti ☺️gali dar ir nematyti tai neišsigąskite ☺️
GTam parašė:
Čia gal nuo testo jautrumo priklauso, jūsų vietoje dar nenuleisčiau rankų, vilties yra
testai iš gandrolabs man vis dar labai neryškiai rodo, Clear Choice labai graži rožinė ryškėjanti juostelė, o ClearBlue skaitmeninis šiandien aiškiai parašė, kad pregnant ir 1-2 savaitės (~4 savaitės pagal skaičiuoklę). Jūsų vietoje dar pabandyčiau Clear Choice, jų jautrumas man atrodo didesnis ir greičiau rodo tamsesnę juostelę
Blizgutiss parašė:
Kaip atrodo bkt grafikas
Baisus grafikas, snd pries 5h matavau ir isvis nukrito... aj nezn sitos paskutines dienos tragedija su testais ir bkt.. laukt mm jauciu
tevu-darzelis.lt/rk117071@210819e4e6f
S@msung parašė:
Čia gal nuo testo jautrumo priklauso, jūsų vietoje dar nenuleisčiau rankų, vilties yratestai iš gandrolabs man vis dar labai neryškiai rodo, Clear Choice labai …
Sie testai tos pacios firmos 25..
jautresni kitos firmos isvis vos paryskeja
Ne lt as deja kitokie testutai bet elektroniniai tie patys tai turiu viena kaip tik. Ryt mm diena, jeigu nepramus mm pasidarysiu tada ryt 🙄 fe prazylt galima, as du nesivystancius turejau tai net smegenis spaudzia nuo minties🙄
GTam parašė:
Baisus grafikas, snd pries 5h matavau ir isvis nukrito... aj nezn sitos paskutines dienos tragedija su testais ir bkt.. laukt mm jauciu
Gal neteisingai matuojat.. Gal daug trukdziu. Pasidarykite kažkada prg 7 dpo, kad suprasti, ar pilnavertė ov. Bet jei vaiduokliauja nt, tai matyt pilnavertė.
Blizgutiss parašė:
Gal neteisingai matuojat.. Gal daug trukdziu. Pasidarykite kažkada prg 7 dpo, kad suprasti, ar pilnavertė ov. Bet jei vaiduokliauja nt, tai matyt pilnavertė.
Paskutinem dienom isvis nejo matuot normaliai nes anksciausiai nubundu ir tada dar pusvalandzio reik kad vel uzmigt tai prabudus ir matuodavau. 5h ar 6h ryto.. nu zodziu balaganas, ner dar buve kad taip nesamoningai
Laba diena, vaiduoklių gaudytojos 🌹🥰
Testas draugės, gal kiek kokybe nelabai nes siunte per messejer paskui as čia kelsiu tai nezinau kaip su kokybe.
Čia cc iš Iki testukas. Jie linkę rodyti melaginga juostele? Iki mm 5 dienos, sake vimdo
pasidarė. Pasirode per 5 min, bet slėpimas sake popierinis ir jau taip sakant "isspaude".
Ar yra merginai vilčių? Be jokių filtru foto.

Laila1 parašė:
Laba diena, vaiduoklių gaudytojos 🌹🥰
Testas draugės, gal kiek kokybe nelabai nes siunte per messejer paskui as čia kels…
Tegul kartoja, panasu, kas yra, nes cc nelabai meluoja.:))
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai