S@msung parašė:
Koks gražus 🥰🥰🥰
Kelios dienos ir jusu toks bus 🥰🥰🥰
S@msung parašė:
Koks gražus 🥰🥰🥰
Munčkinukė parašė:
Labai laukiu, kad Jūsų žodžiai visiems, kam reikia, į ausį nueitų 🙏🙏🙏😊
S@msung parašė:
Merginos nenustygstu vietoj, iki mm datos liko 3 dienos, jei tikrai neateis, iškart kitai savaitei registruosiuosi pas ginę, šiandien toks maudimas, kaip prieš mm, …
Nėra ko skubėti pas gine pasidarykite kraujo tyrimus, kai hcg bus 1000 ar daugiau tik tada eiki, t iki tol ji nieko ten nematys ☺️
Munčkinukė parašė:
Labas rytas, šios dienos mano Clear Choice testas kiek ryškesnis jau, nei vakar (viršutinis), iki mm datos liko 2 dienos ir taip pykina 🤢 šiandien 😁 galvoju, ar čia jau nėštumo požymis?
ar jums jau yra kokių simptomų? 
Diamond2021 parašė:
Nėra ko skubėti pas gine pasidarykite kraujo tyrimus, kai hcg bus 1000 ar daugiau tik tada eiki, t iki tol ji nieko ten nematys ☺️
Gal ne taip išsireiškiau, pirmiau kraujo tyrimus pasidarysiu stebėjimui, o tada pas ją 😁
Diamond2021 parašė:
sveiki, o jeigu mano praeita sav pradzioj hcg buvo 84,7 o vizitas ryt pas gine tai irgi tiketina kad nematys? nezinau kiek aukstai per diena hcg iskyla
Deimante118 parašė:
Sveikos , ar matot kažką ? Iki mm 6 D
Aš nematau, bet dar anksti
Sivija parašė:
Gyvai gal geriau matyti,kai fotografuoju tai ir tos rožinės spalvytes nelabai liekaAš ciut ciut pasidziaugsiu ,taip vos vos
![]()
Laukiam šiandien nt 😊
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai