TheVi parašė:
Tik nebežinau ar išmoka didesne ar kitokia. Tik pasirašykit el parašu būtinai ☺️
Nuoširdžiai ačiū jums ❤️❤️❤️
Žeimių g. 19, JonavaTheVi parašė:
Tik nebežinau ar išmoka didesne ar kitokia. Tik pasirašykit el parašu būtinai ☺️
Tiesiog Ilona parašė:
Svarbiausia padėjau🥰
Enrika95 parašė:
Sveikos, mamytės. Noriu pasiteirauti dėl privačių palatų Jonavoje. Kokios galimybės likti su vyru? Kokios kainos?
Galimybė likti su vyru yra visose palatose, ar ji būtų mokama ar ne, mokamoje privalumas tik atskiras wc ir dušas, nereikia eiti į bendrą
Enrika95 parašė:
Sveikos, mamytės. Noriu pasiteirauti dėl privačių palatų Jonavoje. Kokios galimybės likti su vyru? Kokios kainos?
1-na palata, vienkartinis 30 eur mokestis. Likti gali ir vyras, bet jam maistas nepriklausys.
Gauti privačią yra loterija didelė.
Pati ka vyksu klausiau, deja buvo užimta.
Gavau paprasta palata, wc su dušu buvo šalia.
Viskuo patenkinta.
Visad mamas su leliukais guldo i paprastas irgi po vieną, kur gali ir vyras ar kas kitas kartu būti.
TheVi parašė:
1-na palata, vienkartinis 30 eur mokestis. Likti gali ir vyras, bet jam maistas nepriklausys.
Prieš 9 metus gimdžiau, gulėjom dviese. Buvau labai įsiutus...ateina lankytojai aš vaika žindau, nu nesamonė. Ar tikrai nepasitaiko dabai tokių situacijų Jonavoje?
Tiurli parašė:
Prieš 9 metus gimdžiau, gulėjom dviese. Buvau labai įsiutus...ateina lankytojai aš vaika žindau, nu nesamonė. Ar tikrai nepasitaiko dabai tokių situacijų Jonavoje?……
Ne nepasitaiko, i dvigules guldo po viena mama su leliuku.😊
Gimdžiau 2025.08.02
Tiurli parašė:
Prieš 9 metus gimdžiau, gulėjom dviese. Buvau labai įsiutus...ateina lankytojai aš vaika žindau, nu nesamonė. Ar tikrai nepasitaiko dabai tokių situacijų Jonavoje?…
Sakė seselės, kad stengiasi po vieną guldyt. Nebent extra atveju, jeigu nėra laisvų palatų. Tik atsilaisvina palata iškarto perkelia į laisvą, kad po vieną būtų.
Tiurli parašė:
Prieš 9 metus gimdžiau, gulėjom dviese. Buvau labai įsiutus...ateina lankytojai aš vaika žindau, nu nesamonė. Ar tikrai nepasitaiko dabai tokių situacijų Jonavoje?…
Gimdziau 2021 ir 2025 nemačiau ir negirdėjau kad guldytu po dvi visada po viena
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai