InMau parašė:
Nebeauga hcg?![]()
Treciadieni buvo 63.20, o siandien 78.70. Pirmadieni net nekartosiu tyrimo, nebeverta saves skaudinti, sutariau su gine, kad nutraukiu prg ir gal pasisalins, o jei ne, tai duos kazka turbut.
InMau parašė:
Nebeauga hcg?![]()
Treciadieni buvo 63.20, o siandien 78.70. Pirmadieni net nekartosiu tyrimo, nebeverta saves skaudinti, sutariau su gine, kad nutraukiu prg ir gal pasisalins, o jei ne, tai duos kazka turbut.
nesidomek parašė:
Treciadieni buvo 63.20, o siandien 78.70. Pirmadieni net nekartosiu tyrimo, nebeverta saves skaudinti, sutariau su gine, kad nutraukiu prg ir gal pasisalins, o jei …
Stiprybes Jums, labai gaila
bet net neabejoju, kad dabar kai priezastis aiski, sekantis kartas bus sekmingas
nesidomek parašė:
Treciadieni buvo 63.20, o siandien 78.70. Pirmadieni net nekartosiu tyrimo, nebeverta saves skaudinti, sutariau su gine, kad nutraukiu prg ir gal pasisalins, o jei …
Labai gaila
nesidomek parašė:
Liudna, kad taip nutinka
svarbiausia dabar, kad viskas svariai issivalytu ir sekanti cikla sugrys zirniukas pas jus!
Nesidomek, uzjauciu...Sis ciklas buvo baisus, nervus issitampiai kaip reikiant, bet nenuleisk ranku ir eik pirmyn!
Tave paguosdama pasakysiu, kad ir man ne ka geresnis ciklas. Sis menuo jau buvo 3 kai geriu letrozole ir aisku jis nesekmingas. Siandien buvau pas ginekologe, yra 16 ciklo diena, o mano folikulas tik 1.5 cm, tai nieko nebedarysim...Sako gal pats daaugs ir naturaliai ovuliuos, bet kad kazka daryt jau velu, nes kaip 16 ciklo diena jo augimas per letas. Taigi is 3 stimuliuotu ciklu pavykes tik 1 pas mane, kita cikla gersiu jau po 3 letrozole tabletes...
Sieksim ssavo tikslo kartu! ❤
nesidomek parašė:
O jetau😟 labai gaila... Zinau ka tai reiskia.. Ir jokie zodziai nepaguos, nes vidis skausmas labai didelis.. Taciau nenuleisk ranku ir jau kita karta tikiu, kad viskas bus gerai❤️
nesidomek parašė:
Stiprybės
labai gaila, bet kartais tokia ta skaudi naturali gamtos atranka. Stenkis izvelgti teigiama puse, jog geriau ankstsnėj stadijoj, nei vėliau tas persileidimas, taip pat del apsigimimu rizikos.... o paguoda bent ta, kad turejai kibima - ta zinai 100 proc, todel labai tikiu, jog uz keliu men, vel dziaugsies su mumis visomis, kad uzkibo ;) dauguma cia musu per ne vienerius metus, net kibimo neturejom
nepasiduok, sukaupk visas jegas, ir siek savo tikslo su dar didesniu uzsidegimu ir tikejimu! 🤗🌸
Irvutė parašė:
Stiprybėslabai gaila, bet kartais tokia ta skaudi naturali gamtos atranka. Stenkis izvelgti teigiama puse, jog geriau ankstsnėj stadijoj, nei vėliau tas persile…
Tas "kibimas" atrodo toks paprastas ir nekaltas žodis, bet bent jau man,o tikiu ir nesidomek, būtų geriau net nebuvę, nes aš pati turėjau 3 nesėkmingus nėštumus per 2.5 metų. Tai yra labai skaudus išbandymas, pradžioj apie jį net sunku garsiai kalbėti, bet laikas "apgydo"..
Nesidomek, būtų gerai, kad kokia veikla uzsiimtumet- knygos, sportas ar pan.. Taip lengviau pakelti bus, kai galva bus apkrauta kitais dalykais
Ragdoll parašė:
Tas "kibimas" atrodo toks paprastas ir nekaltas žodis, bet bent jau man,o tikiu ir nesidomek, būtų geriau net nebuvę, nes aš pati turėjau 3 nesėkmingus nėštumus per…
Suprantu, kad labai skaudu, taciau kaip ir minejau, geriau anksciau, nei veliau, kadangi sesuo persileido 8 savaiciu, tai maciau kaip sunku buvo
ir pats procesas sunkesnis ir psichologiskai sunkiau veliau.... Ir kai kimba nesekmingai skaudu, ir kai nekimba skaudu.. tiesiog - zinant kad buvo kibimas, dabar galima bus ieskot priezasties, kodel pabego. Tikiu, jog su laiku pasidarys lengviau, svarbiausia surast savyje jegu, teigiamo poziurio ir gyvent viltimi, jog kitas kartas bus sekmingas ;) jau nieko nebepakeisit, todel kuo daugiau mastykit pozytyviai, kad isgyvent si sunku perioda
Kas daresi HCG kraujo tyrimus Antejoje, per kiek laiko jum atejo atsakymai? Nes as siandien ryte nuvaziavau pasidaryti HCG, PRG ir bendra kraujo tyrima. Pasake, kad atsakymai bus vakare, gavau tik bendro kraujo tyrima. Susisiekiau ju puslapyje su pagalba paklausti ar laukti man tu atsakymu siandien, tai pasake kad PRG gausiu tik pirmadieni, o HCG per 3darbo dienas, bet esme tame, kad as pasiziurejau kad jie man daro ne HCG, o beta HCG. Internete skaiciau kad sitas tyrimas daromas apsigimimas istirti, sake susisieks su manim kai issiaiskins situacija. Gal as kazko nesuprantu?
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai