barbytukas parašė:
O teigiamą rodo iki ovuliacijos ir po ov pradeda blankti, ar čia nesusiję? Man vakar taip staigiai į vakarą užkilo, griebiau vyrą ir ND padaryti, bet nežinau, ar sp…
Ovuliacija po teigiamo testo ivyksta per 24-48h, gali ir per 72h
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįbarbytukas parašė:
O teigiamą rodo iki ovuliacijos ir po ov pradeda blankti, ar čia nesusiję? Man vakar taip staigiai į vakarą užkilo, griebiau vyrą ir ND padaryti, bet nežinau, ar sp…
Ovuliacija po teigiamo testo ivyksta per 24-48h, gali ir per 72h
barbytukas parašė:
Teigiamas testas rodo kad ov įvyks po 1-2 dienų
Šitą suprantu, ačiū merginos 🤍 tik smalsu, ar su testukais galima pamatyti, kad JAU įvyko ov 🤔 gal kvailas čia mano klausimas, bet dar pažindinuosi su visu šituo testavimu ir vis kokių klausimų iškyla. Na, bet kokiu atveju šiokie tokie nd padaryti, tai žiūrėsim, kas čia bus 🤔 prisiskaičiau, kiek kitos daro nd per vaisingas dienas, tai atrodo, kas čia tas vienas kartelis pas mane 😂
barbytukas parašė:
Šitą suprantu, ačiū merginos 🤍 tik smalsu, ar su testukais galima pamatyti, kad JAU įvyko ov 🤔 gal kvailas čia mano klausimas, bet dar pažindinuosi su visu šituo te…
Ne, ar ivyko nematysit
barbytukas parašė:
Šitą suprantu, ačiū merginos 🤍 tik smalsu, ar su testukais galima pamatyti, kad JAU įvyko ov 🤔 gal kvailas čia mano klausimas, bet dar pažindinuosi su visu šituo te…
Galima pagal BKT pamatyti ar ov įvykusi, bet tikslingiausia ją matuoti nuo ciklo pradžios
barbytukas parašė:
Labai individualu, man šį ciklą nuo vos matomo užkilo iki ryškaus teigiamo per pusę dienos. Kai matysit, kad pradeda ryškėt, darykitės 2-3 kartus dienoj, sako kas 6…
Ciklas 28-29 dienos, šiandien 13 cd
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai