Camillla parašė:
Realiai niekas nepasikeite kaip jus apraset😄 tv nera,palanges suluze ir manau tie patys voratinkliai kabejo😄🤦🏼♀️
Va tau ir "geresnė" palata 🤣
Smėlynės 25, PanevėžysCamillla parašė:
Realiai niekas nepasikeite kaip jus apraset😄 tv nera,palanges suluze ir manau tie patys voratinkliai kabejo😄🤦🏼♀️
Va tau ir "geresnė" palata 🤣
inceee parašė:
O kaip ir kada susitarti ir sumokėti reikia norint šeimyninės palatos? Jau gimdyti atvažiavus ar iš anksto kažkaip išeina?
kristina.mo parašė:
O kaip ir kada susitarti ir sumokėti reikia norint šeimyninės palatos? Jau gimdyti atvažiavus ar iš anksto kažkaip išeina?
Aš prieš išvažiuojant iš namų paskambinau ir pasakiau, kad norėsiu, sakė jei bus duosim. Tai kai atvažiavau pasakė, kad paruošta jau man.
kristina.mo parašė:
Nežinau žinokit, tikriausiai iškarto prašyti atvykus, nes mes negavom, nebuvo nei vienos laisvos. O del mokejimo, tai manau isleidziant namo jau susimoketi.
kristina.mo parašė:
Atvykus iškart sakėm, kad norėsim šeimyninės palatos. O susimokėjom išvykstant.
Panema parašė:
Šiandien kaip suprantu baisiai daug gimdančių, tai sakė net dvivietėse mokamose gali tekti guldyti po 2 🤷♀️
Labai daug 🙈 netelpa, guldo kitur, net patologiniam 🙈
Kamilė_3 parašė:
Labai daug 🙈 netelpa, guldo kitur, net patologiniam 🙈
Cia taip yra delto , kad uzdare pasvalio gimdymo skyriu.... Nesamone padare.... Visa apskriti reikia db. Priimti... Buvo pasvalys tai is Birzu jei neprobleminiai budavo siunciami i pasvaly ..... Baisu db. Net kokia ta nesciuju prieziura , kai varksai med. Darbuotojai dirba kaip konvejeri.... Man istikro jau baugu , nes laukia cp. Operacija ir nestumai probleminiai ir .t.t. pries tai gime ankstukas... net mane pirmiau kitos moters operavo , nes vaiko tonusai jau pradejo sokineti.... Tai db.... Jei kazkas blogai bus tai spes jie sureguoti greitai....
Mardzinija parašė:
Cia taip yra delto , kad uzdare pasvalio gimdymo skyriu.... Nesamone padare.... Visa apskriti reikia db. Priimti... Buvo pasvalys tai is Birzu jei neprobleminiai bu…
Stenkitės negalvoti jokių blogų dalykų, nes tas tikrai nepadės jums
klausiau ką darot kai netelpa gimdančios? Sako: nebūna taip.. bet būna, būna.. pati pagimdžiau antradienį, guliu su vaiku ant krūtinės, jau atėjo, sako na būtų gerai jus jau pervežti į pogimdyvinę, nes laukia jau kita gimdyt.. 🤷♀️
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai