Attendre parašė:
Man šiandien jau geriau. Vakar buvo blogai su galva vėl. Nu aš be vaistų stengiausiBet gėriau jau vakare paracitamolio.
Sveiki. Gal jums migrena nuo pieno produktu ar glitimo. As sumazinau valgyt ir migrenos beveik neliko.
Attendre parašė:
Man šiandien jau geriau. Vakar buvo blogai su galva vėl. Nu aš be vaistų stengiausiBet gėriau jau vakare paracitamolio.
Sveiki. Gal jums migrena nuo pieno produktu ar glitimo. As sumazinau valgyt ir migrenos beveik neliko.
Attendre parašė:
Nu dabar zarazų metas. Sveikatos jums ir gerų tyrimo rezultatų
![]()
Ačiū. Jums tegul visi galvos skausmai dingsta
Attendre parašė:
o ką ginė dėl to sako?
bonum parašė:
AčiūSvajonių virusas
Dabar tai kažkoks visai "nesvajonių" prikibo
Reikia pasveikti iki kitos sav., važiuosiu tyrimus…
na sveik greičiau ir saugo save
siunčiu virusiuką
Eglelita parašė:
Sveikos,sakykite ar labai blogai jei FSH- 15,31 IU/l,o LH -6,60 IU/l??![]()
![]()
Tyrimai atilikti 3.c.d.
Nesigazdinkit labai tu skaiciuku, kita cikla fsh visai kitoks gali buti, nes augs kiti foliai. Mano fsh isvis 17 buvo, amh neaptinkamas 0.038 tik, per echo sake skurdus vaizdas kiausidziu. Kita cikla emiau ir pastojau, turbut is paskutinio kiausinio
dabar tas kiausinis snaudzia ant mano ranku
Fauna-TVTB parašė:
o ką ginė dėl to sako?
Dar nebuvau pas ją. Eisiu tik antradienį
Būtinai pasiteirausiu. Tuo tarpu seku spaudimą.
Gabbii parašė:
Man migrena jau daug metų. Ko tik nejaučiau ko tik neišbandžiau. Man realiai dabar daug geriau nei anksčiau
Seniau man migrena tėsdavosi 3 savaitės. Per šiuos 4-5 metus kovai su nevaisingumu ji sumažėjo. Nežinau kaip tai susieta
Vichy parašė:
Nesigazdinkit labai tu skaiciuku, kita cikla fsh visai kitoks gali buti, nes augs kiti foliai. Mano fsh isvis 17 buvo, amh neaptinkamas 0.038 tik, per echo sake sku…
Ačiū!
isel parašė:
Sveikos, jungiuosi prie planuotoju bureliokol kas bandysiu su ovuliaciniais testukais pasekti vaisingas dienas ir tikiuosi ilgai laukti neteks, kaip tik …
Sveiki,
Jums rodo nestuma 40 sav...ar tikrai tik planuoti pradedat?
Attendre parašė:
Man migrena jau daug metų. Ko tik nejaučiau ko tik neišbandžiau. Man realiai dabar daug geriau nei anksčiauSeniau man migrena tėsdavosi 3 savaitės. Per šiuos 4-…
Man migrena irgi daug metu. Ir budavo istisas savaites skaudedavo, akyse mirgedavo.
Jus daretes maisto netoleravim testa? Tik ji pasidarius matai kas netinkama valgyt. As kai atsisakiau netol produktu, tada man tikrai reciau galva skauda.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai