Fauna-TVTB parašė:
Aciukas![]()
![]()
![]()
![]()
Siunčiu jums visoms visoms po virusiuka
Oi, ačiū..tik kaip jį pagauti sėkmingai
Aukit sveikos, ramios ir laimingos!!!
Fauna-TVTB parašė:
Aciukas![]()
![]()
![]()
![]()
Siunčiu jums visoms visoms po virusiuka
Oi, ačiū..tik kaip jį pagauti sėkmingai
Aukit sveikos, ramios ir laimingos!!!
Fauna-TVTB parašė:
mano manymu labai gerai paklilo hcg, 7d. 514 ir 9d. 1499, čia daugiau nei dvigubas, tai super, o kur nuo 6330 jau galima nevertinti, varyk echo žiūrėti, viskas bus …
sveikinu
renata renata parašė:
sveikinu
![]()
ačiū
Sveikos)
Esu 41 m(((
Tik pradejau dar skaityti jusu tema)
Pasidalinkit, prasau, kokius vitaminus vartojot?
As geriu siuo metu Folio rugsti 0.8, Difolin, biciu pienelio tabletes.
Vitamina E ir D planuoju rytoj pradeti.
Radau vakar, kad kai zemas AMH (0,33) labai geras yra Fertinatal, parduodamas Amerikoje. Tik dar neradau, kur pirkti...
te365 parašė:
Sveikos)
Esu 41 m(((
Sveika prisijungusi, aš ką tik radau atskirą temą apie mažą AMH, (Mažas AMH/ kiaušidžių rezervas), taip vadinasi, ten daug info apie vitaminus, o vaisingumui nemažai vitaminų gali rasti čia: eurocore.eu/view/category/virtuemart_category_id/32
Dar esu užsisakinėjusi iš: https://www.healthmonthly.co.uk/index.php
O beje, kiek laiko jau planuojat nėštumą?
Lor@@ parašė:
Sveika prisijungusi, aš ką tik radau atskirą temą apie mažą AMH, (Mažas AMH/ kiaušidžių rezervas), taip vadinasi, ten daug info apie vitaminus, o vaisingumui nemaža…
Aciu aciu uz nuorodas
2 metus... turejau jau 1 IVF... biologini nesivystanti nestuma(((
te365 parašė:
Aciu aciu uz nuorodas![]()
2 metus... turejau jau 1 IVF... biologini nesivystanti nestuma(((
Kaip gaila, kad ir tie IVF negarantuoja sėkmingos pabaigos...
Sveikos, aš lengvam pasimetime esu. Praėjo 2 mėn.po miomos LP. Ginė rekomenduoja nebandyt iki 6 mėn.,jei nepastosiu iki rudens...tuomet žiūrės kiaušintakius,jei reikės - stimuliacijas darys. Tuo tarpu operavęs gyd.sako galima nuo 4 mėn.bandyt. Ką daryt?
Laikas bėga nenaudai...
Eglelita parašė:
Sveikos, aš lengvam pasimetime esu. Praėjo 2 mėn.po miomos LP. Ginė rekomenduoja nebandyt iki 6 mėn.,jei nepastosiu iki rudens...tuomet žiūrės kiaušintakius,jei rei…
As tai bandyciau po 4 men
Eglelita parašė:
Sveikos, aš lengvam pasimetime esu. Praėjo 2 mėn.po miomos LP. Ginė rekomenduoja nebandyt iki 6 mėn.,jei nepastosiu iki rudens...tuomet žiūrės kiaušintakius,jei rei…
Aš bandyčiau po 4 mėnesių
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai