Mele parašė:
Sveika. Ir man vienas nepratekantis... 3 metai kelio ir visgi tik su IVF pavyko pasiekt norimo rezultato. Lankiausi Northway Klaipėdoj.
Bet ar būtinai reikėjo šalinti tą užakusią kiaušydę?
Mele parašė:
Sveika. Ir man vienas nepratekantis... 3 metai kelio ir visgi tik su IVF pavyko pasiekt norimo rezultato. Lankiausi Northway Klaipėdoj.
žaiaakė parašė:
Man nešalino ir net kalbos tokios nebuvo.
žaiaakė parašė:
Jei joje jokie skysčiai nesikaupia, jei negimdiniai dėl jos nepratekamumo nevyksta. Tai nereikia šalinti. Bet kartais būna, kad skysčius ne visada gydytojai pastebi ir pastoti nepavyksta, o klipavus ar pašalinus moteris ir pastoja
LaMona parašė:
Jei joje jokie skysčiai nesikaupia, jei negimdiniai dėl jos nepratekamumo nevyksta. Tai nereikia šalinti. Bet kartais būna, kad skysčius ne visada gydytojai pastebi…
Na taip...šiandien konsultaciją turėjau šiuo klausimu...išviso man pasakė, kad putų kiaušintakių tyrimas gali būti netikslus ir nėra viso 100%, kad kiaušydė neprateka, bet sakė tik tiek jei gyd.nenustato uždegimo ir viskas ok.su kita kiaušyde vis vien ragina neužsižaisti su ovuliacijos stimuliacijom ir nelaukti ilgai, kol įvyks naturalus pastojimas ragina kreiptis dėl dirb.apvaisinimo...žodžiu turiu dar truputį laiko...svarbiausia nesinervuoti ir laikytis gyd.rekomendacijų...🫶❤️🥰
žaiaakė parašė:
Na taip...šiandien konsultaciją turėjau šiuo klausimu...išviso man pasakė, kad putų kiaušintakių tyrimas gali būti netikslus ir nėra viso 100%, kad kiaušydė neprate…
O laikas labai greit bėga. Man praėjo 3 metai kol dirbtinis teigiamas rezultatas. O tikėjausi, kad viskas vyks daug reičiau. Deja,bandymai, kurie baigiasi nesėkmingai, tai organizmo alinimas, ilgas atsatymas, vėl bandymas... ir nepajauti kaip prabėga metai, antri ir t.t... tai siūlau ilgai nelaukt ❤️
Mele parašė:
O laikas labai greit bėga. Man praėjo 3 metai kol dirbtinis teigiamas rezultatas. O tikėjausi, kad viskas vyks daug reičiau. Deja,bandymai, kurie baigiasi nesėkming…
Dėkoju❤️ taip manau, kad tai yra gana sudėtingas procesas, kurio metu reikia stiduoti daug saves, yra svarbu psichologinė sveikata...oj, kiek visko daug...
Matot mes esam nesusituokę...tai ir dėl šios priežasties Lt negalim gauti pilnavertiškų paslaugų...dėl dirbtinio apvaisinimo siųstų jau į Lenkiją ar Latviją...
Labas rytas visoms!!! Ar yra 40+ besilaukiančių? Man 45m bandėme pastoti 8m. Bet nieko nesigavo! Vakar nusipirkau testą pasitikrinti nes krūtinę tiesiog dega, ir va //! Negaliu patikėti! Šeimai dar nieko nesakau nes bijau kad nebūtų testai melagiai. Planuoju pasakiti per vyro gimtadieni balandžio 9d.
[email protected] parašė:
Labas rytas visoms!!! Ar yra 40+ besilaukiančių? Man 45m bandėme pastoti 8m. Bet nieko nesigavo! Vakar nusipirkau testą pasitikrinti nes krūtinę tiesiog dega, ir va…
Sveikinu! Sėkmingo ir lengvo laukimo
Man 41m ir prieš savaitę pagimdžiau dukrytę
Saulėlydis parašė:
Sveikinu! Sėkmingo ir lengvo laukimoMan 41m ir prieš savaitę pagimdžiau dukrytę
![]()
Nuoširdžiausi sveikinimai!!! Linkiu kad auktu sveikute!!
[email protected] parašė:
Nuoširdžiausi sveikinimai!!! Linkiu kad auktu sveikute!!
Ačiū 🥰
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai