Saulėlydis parašė:
Sveikinu! Sėkmingo ir lengvo laukimoMan 41m ir prieš savaitę pagimdžiau dukrytę
![]()
Sveikinimai🥰
Didele seima turite,ar nebaisu buvo,kad nespesite visko ir pns?
Saulėlydis parašė:
![]()
Sveikinimai🥰
Didele seima turite,ar nebaisu buvo,kad nespesite visko ir pns?
Saulėlydis parašė:
![]()
Oi kiek vaikuciu🥰
Visainefitimiti parašė:
Sveikos,ar yra planuojančių leliukus kam virš 35 metų. Ir tai būtų pirmas vaikas? 🙂
Yra, man jau netrukus 37, tačiau vis nepavyksta susilaukti to pirmojo leliuko 😢
Aglaia parašė:
Yra, man jau netrukus 37, tačiau vis nepavyksta susilaukti to pirmojo leliuko 😢
Kiek laiko jau planuojat?
Dazil parašė:
Aš dabar laukiuosi, man 37, pirmas vaikas. Gimdymas numatomas jau kai liks kelios savaitės iki 38. Natūraliai pastodavau, bet persileisdavau, tai pirmagimis pradėta…
Man taip pat terminas viena diena iki mano gimtadienio 😊 va kokios buna dovaneles,o pastojom per iui procedura is pirmo karto,pries tai bandem metus be rezultatu..
Amerena parašė:
Kiek laiko jau planuojat?
Jau nebeatseku to tikslaus momento, kai pradėjom nesisaugoti, bet apie 2-3 metai. Sąlyginai lyg ir neilgai bandom, bet jau kaltinu save, kad tiek ilgai delsėm ir jautėmės dar per jauni bei nepasiruošę... 😥
Pradžioj tiesiog pradėjom nesisaugoti, nieko labai neskaičiuodami. Vėliau prasidėjo OV testukų darymas, vėliau įvairūs sveikatos tyrimai tiek man, tiek vyrui. Praeitais metais vasarą buvo užkibę, tačiau baigėsi ankstyvu persileidimu. Dabar vėl kiekvienas ciklas baigiasi nusivylimu. Aiškių priežasčių kol kas neatranda, su sveikata atrodo viskas tvarkoj. Aišku amžius jau pats savaime sumažina galimybes pastoti. Praeitą mėnesį bandėm su ovuliacijos stimuliacija, o šį mėnesį jau bandysim IUI.
Tos, kurios esat virš 35 ir bandėt susilaukti pirmojo leliuko, per kiek laiko Jums pavyko pastoti?
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai