ginsab parašė:
Man taip pat terminas viena diena iki mano gimtadienio 😊 va kokios buna dovaneles,o pastojom per iui procedura is pirmo karto,pries tai bandem metus be rezultatu..…
Mes su IvF, iui net nesiūlė 😊
ginsab parašė:
Man taip pat terminas viena diena iki mano gimtadienio 😊 va kokios buna dovaneles,o pastojom per iui procedura is pirmo karto,pries tai bandem metus be rezultatu..…
Aglaia parašė:
Jau nebeatseku to tikslaus momento, kai pradėjom nesisaugoti, bet apie 2-3 metai. Sąlyginai lyg ir neilgai bandom, bet jau kaltinu save, kad tiek ilgai delsėm ir ja…
Mano stažas iki pastojimo 5 metai, tai nuo 32 pradėjome nesisaugoti. Po dviejų metų kreipėmės į Rmc, padarė laparoskopiją, buvo užakusi viena kiaušidė. Po laporoskopijos turėjau tris pastojimus ir ankstyvus persileidimus. Po to vėl kreipėmės į Rmc ir iškart pasiūlė IVF, kibimas buvo iš pirmo bandymo su FET (šaldyta 5 dienų snaigute) 😊
Dazil parašė:
Koks kelias su ivf?
Aglaia parašė:
Jau nebeatseku to tikslaus momento, kai pradėjom nesisaugoti, bet apie 2-3 metai. Sąlyginai lyg ir neilgai bandom, bet jau kaltinu save, kad tiek ilgai delsėm ir ja…
Mums pasisekė per 4 mėnesius. Bet pirmas pastojimas baigėsi biocheminiu neštumu. Padarėm mėnesio pertrauką, o tada iškart užkibo. Tuomet man buvo 38, vyrui 40+.
Sraige Bu parašė:
Mums pasisekė per 4 mėnesius. Bet pirmas pastojimas baigėsi biocheminiu neštumu. Padarėm mėnesio pertrauką, o tada iškart užkibo. Tuomet man buvo 38, vyrui 40+.……
Man reikejo 9 men, 10 men pasiseke, pradejau planuoti 37. Gimdziau 38 🙂, o antras uzkibo iskart maitintant pirmagime, antra gimdziau 39
Ai tiesa pirma karta pastojau jau ant 9 men, bet greit persileidau, bet va po ppersileidomo iskart pastojau sekmingai
Amerena parašė:
Koks kelias su ivf?
Padaro visus būtinus turimus vyrui ir moteriai. Moteriai tam tikrom ciklo dienom. Tada lauki kol paskambins, mums paskambino po mėnesio, o būna ir iki 3 mėn. trunka. Tada paskyrė datą sudaryti vaistų planą. Ir nuo tam tikros ciklo dienos prasideda vaistų leidimas į pilvą, taip augina folius. Po to seka ekoskopai kas keleta dienų, žiūri kaip auga. Paskiria dieną punkcijai su narkoze, išpunktuoja ir tą pačia dieną apvaisina. Tada jau lauki vėl kol paskambins kiek apsivaisino, kiek užaugo. Ir tada jau kelia arba šaldo ir kelia su sekančiu ciklu. Aišku kiekvienai individualiai, priklauso nuo situacijos.
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai