bonum parašė:
Tikiu (ar tiksliau labai tikiuosi, kad praeis), bet ir laikas kada reikia ND atlikti irgi praeis(dėl to ir prasidėjo konfliktas, juk MB ne kokia "mašina"
) …
tik moterys geriausia supranta vienas kitą
bonum parašė:
Tikiu (ar tiksliau labai tikiuosi, kad praeis), bet ir laikas kada reikia ND atlikti irgi praeis(dėl to ir prasidėjo konfliktas, juk MB ne kokia "mašina"
) …
tik moterys geriausia supranta vienas kitą
bonum parašė:
Viršūnė viskam - man nepardavė šiandien vaistų Kardiolitoj (camelios berods vaistinėj), nes ant recepto gydytojos parašas ir antspaudas buvo tik apačioje, o viršuje…
OMG
o kokių vaistukų ieškai?
Svajonėbegalinė parašė:
Aš laukiu vizito rytojaus 12cdbet vakar ot ryškokas buvo...nd taupau, nžn kaip bus
![]()
Sveikos,
O kam taupot? Gal cia netycia jau ryskiausias ot?...mes dabar nuo praeito 2dienio kasdien nd darome
Jei nepavyks, tai 10 25 kiausintakiu pratekamumas laukia...
Svajonėbegalinė parašė:
Aš laukiu vizito rytojaus 12cdbet vakar ot ryškokas buvo...nd taupau, nžn kaip bus
![]()
Kaip šiandien OT? Jums 12 cd ovitrelį turi paskirti?
O tada jau ND krūvos
Bet skaičiau, kad geriau kas antrą dieną, kad spermiukai atsinaujintų
Fauna-TVTB parašė:
laikykis, visokių momentų bus, ir būna, bet svarbiausia tikėti, šiandien be ND, na rytoj bus ND
![]()
Susitaikėm
ir ND jau spėjom atlikti.. IUI buvo pirmadienį ryte, bet liepė dar vakare ir trečiadienį turėti santykius. Mes mylėjomės vakar vakare.. (antradienis
) Galvoju jei IUI pirmadienį, tai iki antradienio atsišviežinom
O bus kaip D duos
bonum parašė:
Jau radau![]()
super, aš irgi galvojau geriau tarpus tarp ND daryti, per L, sakė nereikia, galima ryte ir vakare, bet čia jau problemos pas vyrus gali būti ar baigs tiek daug kartų
maniškiui tai sunkiai sekasi tempti taip dažnai
o dabar išvis nuo gegužės mėn jokių mylių mylių
bonum parašė:
Jau radau![]()
Na daktaras sake, kad geriau kasdien, jei pajegumai leidzia
spermos turis mazesnis, bet kokybiskesnis. Ir jau ne vienai pasisteisino tas per ov ir pries kasdien
pvz Ziurziai
bandome visokius variantus
bonum parašė:
Kaip šiandien OT? Jums 12 cd ovitrelį turi paskirti?O tada jau ND krūvos
Bet skaičiau, kad geriau kas antrą dieną, kad spermiukai atsinaujintų
![]()
…
Nepaskyrė ovitrelio, nes folis tik 10 mm, o dešinėje kaip ir geltonkūnio kažkas...ot buvo teigiamas tik 11 cd.rytą, o toliau jau buvo neigiamas
pataupėm be reikalo
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai