2018.09.26 13:34 (prieš 7 m.)
Ziurzia parašė:
La Mona
gerai gaudais tarp daktaru
kiek yra svarbus vaidmuo priziurincio nestuma gydyto…
Žinok aš gimdžiau susitarusi (mokėjau oficialiai į kasą). Tai per stūmimą pas mane gydytoja buvo ir ji dirbo kartu su akušere ir dar akušerei ji sakė ką daryti. Ir šiaip aš iš gydytojos naudingų patarimų gavau. Palatą jos patarimų dėka pavyko man gauti. Vien dėl to, kad tariausi, nepernešiojau leliuko, nes pernešioto nebūčiau išgimdžiusi, nes ir taip labai buvo didelis. Ir tikrai mane atidžiai tiek nęštumo metu, tieg gimdymo metu gydytoja žiūrėjo. Konsultavosi su kitais gydytojais, nes mano situacija buvo sudėtinga. O sąrėmių metu vis užeidavo akušerė paklausti ar nieko nereikia. Gydytoja buvo manęs paklaususi ar gerai, kad ji ateis, kai paprašysiu, kad ateitų. Tai aš sutikau - man nei gydytojos, nei akušerės per sąrėmius nesinorėjo matyti. Tik vyrą savo. Po to užėjusi akušerė man pasiūlė į veną vaistų, tai kai sutikau, gydytoja atėjo jų suleisti. Ir šiaip gydytoja vis tiek gal kokius 3-4 kartus per mano sąrėmius buvo atėjusi. Aš manau, kad jei tartis, tai su gydytoju. O jei norisi, kad kažkas pagailėtų ir paglostytų, tai tada su akušere reikia tartis.