bonum parašė:
Aš jau po IUI. Viskas praėjo sklandžiai, dabar belieka laukti ir tikėtio kaip sekėsi bus matyti 16 d. (tada hcg pasidaryti reikia).
Nieko…
bonum parašė:
Aš jau po IUI. Viskas praėjo sklandžiai, dabar belieka laukti ir tikėtio kaip sekėsi bus matyti 16 d. (tada hcg pasidaryti reikia).
Nieko…
bonum parašė:
Nieko…
Sveika,
Mes tai dirbam isijuose ir pan. metu nelaukiam mm. Tikiuosi jums jos neateis
Priminkit kur daret? Kiek kainavo?
bonum parašė:
Nieko…
Kuo didžiausios sėkmės
bonum parašė:
Nieko…
Labai daug sekmes ir geru rezultatu 16-a diena!
bonum parašė:
Nieko…
Skaitau Jūsų visų palaikymą ir vos nežliumbiu. Vakar vietoj namų darbų sugebėjau su MB taip susipykti, kad.. Turbūt nebeatlaikom įtampos. Savaitgalį ramiai ilsėjausi, prieš IUI puikiai išsimiegojom ir diena darbe buvo smagiai darbinga, o vakare.. Žinau, kad vyrai iš Marso, o moterys iš Veneros, bet aš tai iš Mėnulio man atrodo
Vakare pradėsiu progesterono žvakutes naudoti ir nebežinau.. Turiu tikėti, kad net ir be ND gali įvykti stebuklas. Viskas D valioje
bonum parašė:
Skaitau Jūsų visų palaikymą ir vos nežliumbiu. Vakar vietoj namų darbų sugebėjau su MB taip susipykti, kad.. Turbūt nebeatlaikom įtampos. Savaitgalį ramiai ils…
Na tik jau nusiraminkite. Juk jums sunkus metas tai normalu, kad emocijos užvaldo
. Mes irgi savaitgalį su vyru apsipykome, Tiklsiau jis ant manęs išsiliejo. Pas jį šeimoje įprasta iišlieti emocijas ant savų žmonių. Dėl skalbenkės
Tai po to atsiprašė susitaikėm ir toliau gyvename. Nu toks etapas, kuris praeis. Visada nutinka tokių etapų
Attendre parašė:
Na tik jau nusiraminkite. Juk jums sunkus metas tai normalu, kad emocijos užvaldo. Mes irgi savaitgalį su vyru apsipykome, Tiklsiau jis ant manęs išsiliejo.…
Tikiu (ar tiksliau labai tikiuosi, kad praeis), bet ir laikas kada reikia ND atlikti irgi praeis
(dėl to ir prasidėjo konfliktas, juk MB ne kokia "mašina"
) Kažkaip nebetiki, kad aš galiu jo norėti ne dėl tik dėl
O aš nebeturiu jėgų įrodinėti. Ir tada, kada labiausiai reikia jo palaikymo, aš jo ieškau čia - tarp žmonių, kurių net nepažįstu.
Bet labai džiaugiuosi, kad esate. Ačiū
Mrs. Sunny parašė:
Sveika,
Dariausi Santaroje. Kainavo 220 Eur. Neskaitant kitų vizitų ir vaistų
Fauna-TVTB parašė:
sveikinimai![]()
![]()
kaip tik laukiau iš tavęs žinių![]()
Praleidau
Pati procedūra pakankamai greitai, sunkiausia buvo po jos išgulėti su pilna šlapimo pūsle (15 min ar pan.)
Spermos kokybės nekomentavo (šiaip prieš tai porą kartų darytus pagal tyrimus buvo normospermija)
Dariausi Santaroje pas Baušytę
Labai ačiū už tikėjimą ir palaikymą
O su ND jau sunkiau
(įskaudinom vienas kitą vakar ir dabar turbūt reikia laiko, o jo kaip tik ir neturime
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai