Rinski parašė:
O aš nusipirkau ypač jautrių NT. 5 mIU. Lauksiu kada galima gadinti. Tiesa, jei OT buvo teigiamas liepos 31, tai kada jau čia tą testą galima supartalint ? :geda:…
Lauksim savaitės vidury II
Rinski parašė:
O aš nusipirkau ypač jautrių NT. 5 mIU. Lauksiu kada galima gadinti. Tiesa, jei OT buvo teigiamas liepos 31, tai kada jau čia tą testą galima supartalint ? :geda:…
Lauksim savaitės vidury II
bang parašė:
Nelaukiu penktadienį![]()
Tai ir nebesulauk jų
Lauksime II
Kas dar kitą savaitę gadinsite NT? Oi laukiam laukiam mes II laukiam!!
![]()
bonum parašė:
Na nors kurios vienos su || kitą savaitę laukiam!
Palaikom viena kitą
bang parašė:
![]()
![]()
Na nors kurios vienos su || kitą savaitę laukiam!Palaikom viena k…
Būtent! Palaikymas labai svarbu! Už visas laikau kumščius! ???✊️
Rinski parašė:
Neeee, aš ir neplanavau. Klausiau kada jau galima. Taip ir maniau, kad apie 10 dienų reikia laukti ?
Jei kalbat apie Pregna tą žalią, man jis parodė kelis kartus teigiamą 3-4 d iki mėnesinių. Bet testukas keistas, kartais pažiūri nieko, o po kelių valandų žiūri vaiduoklis yra. Nepaisant to,kad jis labai jautrus jo juostelė blanki, net teigiamo būna blanki, jei jis man vaiduokliaudavo tai sekančią dieną easy test (20 jautrumo) rodydavo aiškiai teigiamą.
Morkele parašė:
Nieko negavau i a.z. kazkodelAs kai gerdavau tik vakare pries pat miega, tai jokiu pasaliniu nejutau (tik geriau miegojau). Kai geriau ir ryte papildomai - tai …
geriu kol kas vieną, ryt pasikartosiu tyrimus, jei dar kris gersiu dukart ir tada reiks apsilankyt pas ginekologę, nes atsargos dufastono baigiasi.
bonum parašė:
Pukuotuk, kaip Tu? Kaip kitos savaitgalį nugyvenote?![]()
Slankioju ratais namie, tvarka namus, kurie buvo apleisti atėjus vasaros sezonui. Sunkiai laikas eina. Toks pasyvus laiko leidimas...Vis į WC nueinu pažiūrėt ar kraujo nėra, vakar darbe tai normalų paketą įsidėjau, nes galvoju, jei negalėsiu nuo kėdės atsikelt, tai bus kraujo klanas. Nu žodžiu...reikia prastumt laiką dar kelias savaitėles ir bus ramiau
pukuotukas parašė:
Jei kalbat apie Pregna tą žalią, man jis parodė kelis kartus teigiamą 3-4 d iki mėnesinių. Bet testukas keistas, kartais pažiūri nieko, o po kelių valandų žiūri vai…
Aha, šitas. O tie vaiduokliai su reikalu būdavo ar jis iš lempos vaiduokliuodavo ?
pukuotukas parašė:
Slankioju ratais namie, tvarka namus, kurie buvo apleisti atėjus vasaros sezonui. Sunkiai laikas eina. Toks pasyvus laiko leidimas...Vis į WC nueinu pažiūrėt ar kra…
Nu Jūsų emocinė padėtis dabar tai nekažką. Nieko čia nepatarsi, nes mintys tik ties vienu sukauptos. Labai linkiu kuo daugiau ramių minčių ?
Rinski parašė:
Aha, šitas. O tie vaiduokliai su reikalu būdavo ar jis iš lempos vaiduokliuodavo ?
Vaiduokliai pasitvirtindavo visus tris nėštumus, bet pasidarai ryte, pažiūri nieko, vakare grįžti iš darbo ir yra.
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai