Colliukke parašė:
Labas rytukas... kazkaip liudnai mano temp kyla, sian jau 16cd o ov nenustatyta, temp tik 36,45![]()
Labukas, ov nustatys, kai 3 dienas bus pakilusi temperatūra
įkelk grafikėli, galėsiu daugiau ką pasakyti
Colliukke parašė:
Labas rytukas... kazkaip liudnai mano temp kyla, sian jau 16cd o ov nenustatyta, temp tik 36,45![]()
Labukas, ov nustatys, kai 3 dienas bus pakilusi temperatūra
įkelk grafikėli, galėsiu daugiau ką pasakyti
Colliukke parašė:
neliudeki, Coliuke
jeigu tai kazkoks anovuliacinis tikslas, paguoski save, kad taip geriau, nes organizmas pailsi ir sulyg sekanciu ciklu duos kokybiska nauja sviezia kiausineli
dargi, nenuleiski ranku, temperatura juk ne viskas - pati juk jautei skausmelius sone, o ir KB pirmasyk aiskiai matei, gal viskas dar priesaky
Laila. parašė:
Nuo vakar piet iki vakaro lb skaudejo desnes puses nugaroj truputi zemiau nei inkstas, db jauciu kad skausmas i kiauside nuejonieko nebesuprantu kas cia daros s…
Žinok ir man mėnesinės turi prasidėti tik 12-08 arba 10 d. o jau trečią dieną labai jautri krūtinė ir pilvą labai maudžia:(, tai irgi galvoju, arba žymiai anksčiau prasidės jos,arba kažkas vyksta..
Ieva_brd parašė:
Labukas, ov nustatys, kai 3 dienas bus pakilusi temperatūraįkelk grafikėli, galėsiu daugiau ką pasakyti
![]()
Tai kad nebutinai... vakar rasiau, kad pameginau nustatyti auksta temp tai iskart parode kad ov ivyko. Nes kuo didesne temp pakyla iskarto po ov tuo didesne tikimybe, kad ji ivyko...
Colliukke parašė:
Tai kad nebutinai... vakar rasiau, kad pameginau nustatyti auksta temp tai iskart parode kad ov ivyko. Nes kuo didesne temp pakyla iskarto po ov tuo didesne tikimyb…
taip, jei iš karto yra didelis šuolis, bet ne butinai
man pažymėdavo ovuliacija praėjus 3 dienom, kai temperatūra išsilaikydavo pakilusi. tad neprarask vilties
KB išskyrų buvo, šoną skaudėjo, tai viskas įvyko
@gnetuk parašė:
sveikutes,pas mane BKT vel 37,bet nekyla.....
37 yra labai gera temperatūra
tad matyt tie du testukai kur suvaiduokliavo, nemelavo
Colliukke parašė:
Tai kad nebutinai... vakar rasiau, kad pameginau nustatyti auksta temp tai iskart parode kad ov ivyko. Nes kuo didesne temp pakyla iskarto po ov tuo didesne tikimyb…
tu dar nenusimink nes buna kad ir po OV praejus dviem dienom bt tik pakyla del to reikia pasikliauti nevien bt bet ir savo pojuciais
pamatysi ji pakils ir gali tau paliai kalendoriu ir pojucius ji net neatitikti nes kalendorius zymi tik statistiskai viska o kartais tavo pojuciai visai neatitinka statistisku duomenu
Ieva_brd parašė:
37 yra labai gera temperatūratad matyt tie du testukai kur suvaiduokliavo, nemelavo
![]()
per daug vilciu nededu,bet matuosiu toliau,iki sekmadienio
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai