Deimant parašė:
Ar jus matote kazka?
Per telefona bandau viska kelti bet labai jau dingineja komentarai
Deimant parašė:
Ar jus matote kazka?
Per telefona bandau viska kelti bet labai jau dingineja komentarai
Deimant parašė:
Ar jus matote kazka?
Taip
Deimant parašė:
Ar jus matote kazka?
Matau vaiduokli
Tai Liuks
Deimant parašė:
Tikrai matosi, linkiu ryškėti
Deimant parašė:
VAJE, reikia nesidziaugti, bet tikiuos bus
Tai kad jau yra
kada mm turėjo ar turės būti :)?
pierla parašė:
Tai kad jau yrakada mm turėjo ar turės būti :)?
Mano labai nereguliarios, paskutini karta sirgau balandzio 28, geguzes 23 buvau pas ginekologe, sake, kad ovuliacija dar neivykusi buvo tai mes poto dar bandem ir dabar nezinau pavyko ar ne, nes dar nerysku :))
Deimant parašė:
Mano labai nereguliarios, paskutini karta sirgau balandzio 28, geguzes 23 buvau pas ginekologe, sake, kad ovuliacija dar neivykusi buvo tai mes poto dar bandem ir d…
Bet jei jau atsirado vaiduoklis, tai tikrai uzkibo. Nebent NT brokuotas...
O ka jauciaut ?
Jolanta37 parašė:
Bet jei jau atsirado vaiduoklis, tai tikrai uzkibo. Nebent NT brokuotas...O ka jauciaut ?
Jauciuosi tai kaip pries menesines, visa pilvo apacia tokia pilna, krutine maudzia, tik va kelias dienas pykino. siandien visa diena labai pykino del to ir sugalvojau testa nusipirkti, as esu jautusi ir anksciau kazka panasaus tik niekada testas nieko nerodydavo. Sy karta pirkau labai jautru ir kad parodytu ankstyva nestuma. Tai jei nesusirgsiu uz poros dienu pakartosiu
Deimant parašė:
Jauciuosi tai kaip pries menesines, visa pilvo apacia tokia pilna, krutine maudzia, tik va kelias dienas pykino. siandien visa diena labai pykino del to ir sugalvoj…
Linkiu minimum 9 mėnesius nebesulaukti mm
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai