Kelmutė parašė:
Labas visoms! Kuri laika nesirodziau, norejau atsipalaiduoti... ir zinokit taip atsipalaidavau, kad dabar turiu pasekmes![]()
linkiu visoms tokiu pasekm…
Oj didžiuliai sveikinimai !!!
Kelmutė parašė:
Labas visoms! Kuri laika nesirodziau, norejau atsipalaiduoti... ir zinokit taip atsipalaidavau, kad dabar turiu pasekmes![]()
linkiu visoms tokiu pasekm…
Oj didžiuliai sveikinimai !!!
mėttinė parašė:
Pas mane siuo metu aukstai ir minkstas..o buvo senokai, tai matyt dar nenusileido...
Bet jei jūs tikrinsit per mėnesį 1-2 kartus, nesuprasit, kas minkštas, kas kietas. Ar jūs kiekvieną dieną tikrinat
nes negali būt minkštas, jei mm neartėja, o OV senokai pasibaigė
mėttinė parašė:
Nusileidzia po o ir pries mm ne tas pats? Negali turbut visom but vienodai. Vienom gal iskart po o, kitom likus keliom diemom pries mm...esme juk ta pati.
Man tai va tik idomu kad ten raso kad iskart nusileidzia. Na nesvarbu tik paklauat norejau
Indriukas07 parašė:
Man tai va tik idomu kad ten raso kad iskart nusileidzia. Na nesvarbu tik paklauat norejau![]()
Rašo. O jums nusileidžia staigiai po OV? Nes man tai tikrai ne
GyvenantiPuikiai parašė:
Bet jei jūs tikrinsit per mėnesį 1-2 kartus, nesuprasit, kas minkštas, kas kietas. Ar jūs kiekvieną dieną tikrinatnes negali būt minkštas, jei mm neartėja, …
Ne kas diena tikrinu, kas antra ar trecia diena, tai jau atkalus ranka
Del minkstumo ir kietumo sunkoka kartais suprast, bet del to ar aukstai ar zemai tai puikiak jauciu. Kai buna aukstai tai vos pirstu pasiekiu, siandiena taip ir buvo...bet as nelabai kreipiu demesi i sita metoda kazkodel, man geriau apsiskaiciuot apytiksles 2 savaites galimas vaisingas ir per jas myletis
labas vakaras visoms
as su tokiu gal kvailoku klausimu bet jis kazkaip neramina ir nzn kaip su juo tvarkytis ar mastyt kazkaip kitaip. sakykit jei pagal pozymius jauciat ovuliacija tai darot myliukus kaip koki darba?
nzn ar aiskiai parasiau sakysim pagaunat pagal pozymius ar su testukais ovuliacija tai darot myliuka vien del to kad vyksta ovuliacija nors visai nenorit to myliuko? kaip su tuo kovot?
mano vyras visai nenori myliuku vien del to kad reikia (o taip galima daznai praleist ovuliacija)
Indriukas07 parašė:
Man tai va tik idomu kad ten raso kad iskart nusileidzia. Na nesvarbu tik paklauat norejau![]()
Ir kas kad raso. Ima standarta kazkoki, vadovelini atveji ir viskas. O tikrai gi ne sitaip buna visom
Reda_a parašė:
labas vakaras visomsas su tokiu gal kvailoku klausimu bet jis kazkaip neramina ir nzn kaip su juo tvarkytis ar mastyt kazkaip kitaip. sakykit jei paga…
Tai nesakyk jam, kad reikia. Suviliok ir bus ramu.
Reda_a parašė:
labas vakaras visomsas su tokiu gal kvailoku klausimu bet jis kazkaip neramina ir nzn kaip su juo tvarkytis ar mastyt kazkaip kitaip. sakykit jei paga…
Pas mus yra mazdaug taip - vyras visada zino, kada man mm. Po mm as bent kelias dienas nenoriu, nes dar jauciu pilvo putima. Ir apie vidury ciklo jau taip be jokio sutarimo, nors gal vyras ir paskaiciuoja, mes tai kokia vakariene prie zvakiu pasidarom, tai vienas pas kita i dusa nueinam ar kokia nesvankia sms nusiunciam...o negaudau su ov, tad nera svarbu mum pataikyt i tam tikra diena...tiesiog buna, kad nenorim, tai ir nebuna nieko..bet retokai. Dazniausiai ir gaunasi kas antra nu max kas trecia diena
as aisku zinau, kad man tuo metu turi but vaisingos dienos, vyras turbut irgi jau ta supranta, gal todel irbuna dazniau, bet mes lb stengiames, kad butu ivairove, o ne monotonija. Siuo metu yra taip, nors yra buve, kad sakau "man sia savaite vaisingos dienos, reikia darbuotis". Bet viskas priklauso nuo uzimtumo, streso, pervargimo ir pan...
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai