Burburbur parašė:
Vilnonis![]()
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Burburbur parašė:
Vilnonis![]()
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Laila1,Jums 8DPO,jus ja sekate su ov testais?man teigiamas ov testas buvo 14 cd(kovo 16),siandien pasidariau progestetono tyrima,siandien 22 CD.Tikiuosi geru laiku tyrima atlikau.Numatomos mm kovo 31.Noriu isitikinti,ar vyksta pilnaverte ov,nes viskuo dvejot pradedu..atsakymai i vakara turi buti.Tuo paciu ir D vit issityriau,stsakymai tik po sav.
Kadisi parašė:
Laila1,Jums 8DPO,jus ja sekate su ov testais?man teigiamas ov testas buvo 14 cd(kovo 16),siandien pasidariau progestetono tyrima,siandien 22 CD.Tikiuosi geru laiku …
ne. tikrai neseku. mano ciklas gan reguliarus - 28 d. visada 13-14 dienomis pradeda benrotiskai skaudeti sonus pilva, - taip ir suprantu, kad ov.
siaip as nieko nestebiu visiskai, gal ji buvo 12 cd gak 16..tiesiog. mes vyru naturaliai gyvenam ir mylimes kai norim:0 na iseina kas 2-3 dienas, buna tris dienas is eiles.
tikrai nieko specialiai neplanuoju ir nedarau.
ruksti parašė:
Bet kai randa pakitimu iskart ima biopsijas o tai ar suderinama su nestumu? Gal zinancios atsakys.tiesiog skaudus atvejis neseniai pazystamu rate buvo kai nustate t…
Radus pakitimu nevisada daro biopsija. Man buvo rade pakitimu, gine siunte biopsijai, o ligoninej gydytojas nedare, sako pakartok po keliy men, dar priedo zpv, ir po tu keliu men visi tyrimai neigiami
Laila1 parašė:
ne. tikrai neseku. mano ciklas gan reguliarus - 28 d. visada 13-14 dienomis pradeda benrotiskai skaudeti sonus pilva, - taip ir suprantu, kad ov.
Uzklausiau,nes as net su ov testu nelabai suprantu,kad po teigiamo testo skaityti,kuri pirmoji DPO?Kadangi ovuliacija nuo teigiamo testo vyksta 12-36 val.na ka,belieka sulaukti atsakymu..kad buciau ramesne?
Kadisi parašė:
Uzklausiau,nes as net su ov testu nelabai suprantu,kad po teigiamo testo skaityti,kuri pirmoji DPO?Kadangi ovuliacija nuo teigiamo testo vyksta 12-36 val.na ka,beli…
taip, aisku. viskas bus pas jus gerai. Praneskite paskui
as ramiai kolkas - testa darysiu tik kai veluos mm (jei veluos) o tai bus idomi tokia diena -balandzio 1 d.
galesiu pajuokauti su vyru
Debesėlė parašė:
Sveikosgal kam yra buve isskyrose toks kaip kraujo siulas?man pries kelias dienas buvo.galvojau mm pareina, bet nieko.gal zinot kas tai?
Man taip kartais buna per ov
Anelle parašė:
Radus pakitimu nevisada daro biopsija. Man buvo rade pakitimu, gine siunte biopsijai, o ligoninej gydytojas nedare, sako pakartok po keliy men, dar priedo zpv, ir p…
Man buvo rade irgi priesveziniu lasteliu,nors buvo dar CIN 1,bet nelauke ir dare konizacija,dbr save stebiu ir del viso pikto pasidarau PAP tyrima kas puse metu,kadangi jau esu rizikos grupeje..
Laila1 parašė:
taip, aisku. viskas bus pas jus gerai. Praneskite paskui![]()
as ramiai kolkas - testa darysiu tik kai veluos mm (jei veluos) o tai bus idomi to…
Tikiuosi,pranesiu,kai gausiu atsakymus..na pas mane stalciuj guli 5 pigiukai,2 benu roziniai,dar viena drauge atidave,saugau,taupau?Bet nors ir netikiu,kad si men pavyko,bet jauciu pries mm vis vien bent viena sugadinsiu?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai