Laila1 parašė:
nu bandziau logiskai mastyt ryte...dar realiai skubejau, - pagalvojau tikrai jei padarysuy NT - paveluosiu i darba, nes tada ziuriu i ji pusvalandi![]()
Ir as taip pat
vis tiek turi pasisekti mums!!!
Laila1 parašė:
nu bandziau logiskai mastyt ryte...dar realiai skubejau, - pagalvojau tikrai jei padarysuy NT - paveluosiu i darba, nes tada ziuriu i ji pusvalandi![]()
Ir as taip pat
vis tiek turi pasisekti mums!!!
aurelijapupelyte parašė:
Na tada dar turiu mini mini viltibet daugiau tai man jokiu pozymiu, nei krutinej, niekur. Matyt reiks vel draugauti su mm
man dar keistai tas kraujavimas but…
Oi as neismanau cia isvis nieko... labai labai linkiu, kad tai butu buves implantacinis
Adagio parašė:
Ir as taip patvis tiek turi pasisekti mums!!!
jo. tikiu kad viskas anksciau ar veliau bus goodi ;)
Jeigu mm atejo, bet velavo 10 dienu nt buvo teigiamas, gine nestumo nemate sake matyt dar pakeliui zirniukas zinau kad jei buciau pastojus tai butu kovo 3-4 dienos, ar yra sansu , kad mm tiesiog prasidejo nes buna pirmam trimestre as vis delto zirniukas pabego neprisitvirtines nes labai jau ilgai keliavo?;((( ar galbut viskas sukibo ar gali buti sansu, kad zirniukas prisitvirtino?;(
laukiamlabai parašė:
Jeigu mm atejo, bet velavo 10 dienu nt buvo teigiamas, gine nestumo nemate sake matyt dar pakeliui zirniukas zinau kad jei buciau pastojus tai butu kovo 3-4 dienos,…
Į šitą klausimą tik ginė atsakys
laukiamlabai parašė:
Jeigu mm atejo, bet velavo 10 dienu nt buvo teigiamas, gine nestumo nemate sake matyt dar pakeliui zirniukas zinau kad jei buciau pastojus tai butu kovo 3-4 dienos,…
pas mane tokia pati situacija buvo - padarykit HCG, kad zinoti, auga ar krenta. Nes man pradejo vaiduokliaut NT, - padariau HCG - apie 22 buvo, pakartojau - buvo 8, - oir prasidejo mm, - vadinasi, - zirnius pabego
Aukselisss parašė:
Į šitą klausimą tik ginė atsakys
o gine matys ar buvo zirniukas? nes ji man vaginaliniu budu ziurejo ir po 2 d prasidejo mm, sake jeigu labai skaudes pilva ir prasides kraujavimas kreiptis i ligonine, bet man tai skaudejo tik nugara ir prasidejo mm nesikreipiau njiekur dabar baisu bet cia man kaip paprastos mm nemanau, kad cia kraujavimas cia paprastos mm
laukiamlabai parašė:
o gine matys ar buvo zirniukas? nes ji man vaginaliniu budu ziurejo ir po 2 d prasidejo mm, sake jeigu labai skaudes pilva ir prasides kraujavimas kreiptis i ligoni…
O tai mm ir kraujavimas kuo skiriasi?
Dažniausiai ankstyvi persileidimai tokiu metu įvyksta, tai greičiausiai pabėgo žirnis. Dėl visa ko galit testą pakartot.
Laila1 parašė:
pas mane tokia pati situacija buvo - padarykit HCG, kad zinoti, auga ar krenta. Nes man pradejo vaiduokliaut NT, - padariau HCG - apie 22 buvo, pakartojau - buvo 8,…
ir kaip jum viskas baigesi? pabego zirniukas? nes man hcg nesake pasidaryt nelabai turiu su kuo palyginti, ar cia jau gydytojai patys mato pagal skale bus nestumas ar ne?
laukiamlabai parašė:
o gine matys ar buvo zirniukas? nes ji man vaginaliniu budu ziurejo ir po 2 d prasidejo mm, sake jeigu labai skaudes pilva ir prasides kraujavimas kreiptis i ligoni…
Jeigu mm buvo reguliarios ir staiga uzvelavo tai jums cia ne mm o persileidimas. Daznai moterys net nesuzino kad buvo pastojusios, tiesiog mano kad mm veluoja, bet deja...pasidaryk hcg kaip siule Laila, o baigus kraujuti pasirodykit ginei.
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai