Mamukynas parašė:
Sveikinimai! Kiek iki mm ar jau turėjo būti?
kaip jus jauciates?
lyg saket pakolkas nerodo NT?....
kad tik nepareitu tos mm
Mamukynas parašė:
Sveikinimai! Kiek iki mm ar jau turėjo būti?
kaip jus jauciates?
lyg saket pakolkas nerodo NT?....
kad tik nepareitu tos mm
iNova999 parašė:
Galiu paklausti pas ką Jūs ir kokie atsiliepimai?![]()
Taip, zinoma
apie Stankeviciu jau nuomone issakiau
dar lankiausi pas Birzieti. Nuomines pakolkas neturiu, kaip ir viskas gerai bet gal ne tai ko ieskau
o ieskau nuosirdaus, atdaus, supratingo, malonaus...gal pas ji per daug pacienciu tad nlbj soeja skirt kiekvienai pakankamai demesio. Dar girdejau gerus atsiliepimus ir dvi drauges gimde pas Maciuleviciene tai bandysiu pas ja apsilanlyt
Kazkokia nesamone su manim vyksta. Vakar pradejo mausti pilva. Po sekso buvo patepliotas popierius. Veliau visiskai nieko, nei tepliojimu, nei skausmo. Snd ryte vel menkas tepliojimas, bet toks, kaip menesiniu pabaigoje, pilvo nemaudzia... turi rytoj kaip ir mm ateit, bet paprastai tokiu ,,paruosiamuju darbu" seniau nebudavo... nesuprantu
InMau parašė:
H. Stankeviciaus prisimint nenoriu, slykstus staciokas! Gydytoju neverta vadintpatys blogiausi prisiminimai kai atejau pirmo nestumo metu kraujuojanti..…
ooo... zinau ka tai reiskia... tik pas kita gydytoja vyra klinikose.....
Laila1 parašė:
kaip jus jauciates?lyg saket pakolkas nerodo NT?....
kad tik nepareitu tos mm![]()
Jaućiuosi aš gerai ? apart degancių krūtinių . Pilvą maudė visas dienas nuo ovuliacijos o dabar vos jaučiu. Bet aš abu nėštumus vaikščiojau lengvai - jokių pykinimų ar bėrimų. Net po 30 kg priaugtų kg nejaučiau
Išskrendam savaitgalį į Barseloną sakiau nei iki to nesusirgsiu pirksiu ten testą ir darysiuos
aurelijapupelyte parašė:
Kazkokia nesamone su manim vyksta. Vakar pradejo mausti pilva. Po sekso buvo patepliotas popierius. Veliau visiskai nieko, nei tepliojimu, nei skausmo. Snd ryte vel…
Žinokit, kuo labiau planuoji ir save stebi, tuo daugiau niuansų pastebi...
tas pats ir man kas mėnesį ;)
DianaCH parašė:
Labas rytas , mano šiandien juostele ryškesnė ?
Sveikinu ir as!!
Mamukynas parašė:
Jaućiuosi aš gerai ? apart degancių krūtinių . Pilvą maudė visas dienas nuo ovuliacijos o dabar vos jaučiu. Bet aš abu nėštumus vaikščiojau lengvai - jokių pykinimų…
o daretes NT? neatsimenu jus raset lyg kad jau bandet...?
aurelijapupelyte parašė:
Kazkokia nesamone su manim vyksta. Vakar pradejo mausti pilva. Po sekso buvo patepliotas popierius. Veliau visiskai nieko, nei tepliojimu, nei skausmo. Snd ryte vel…
Kaip idomiai... man nera taip buve
o daret nt?
lilFoo parašė:
Žinokit, kuo labiau planuoji ir save stebi, tuo daugiau niuansų pastebi...tas pats ir man kas mėnesį ;)
Na jo, gal per daug pradejau i viska reaguoti
bet kaip gi ,,sutvarkyti" ta galva, kad apie tai negalvoti... kad viskas eitu sava eiga
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai