MiglaNakty parašė:
Skaiciau apie L arginina, galvoju abu su vyru pagersime. Gal kuri vartojat ?
Seip jo yra pregnacare vitaminuose
MiglaNakty parašė:
Skaiciau apie L arginina, galvoju abu su vyru pagersime. Gal kuri vartojat ?
Seip jo yra pregnacare vitaminuose
MiglaNakty parašė:
Siaip balansuoja hormonus jis tiek vyram tiek moterims
Na sito as jau nezinau
As geriu kitus vitaminus. O vyras siuos pagrindinius ko dazniausiai jiems truksta.
MiglaNakty parašė:
vyrams jis spermiukus gerina ;)
Ne tik spermiukus, jis aktyvina kraujotaka, praplecia kraujagysles. Pirma kai planavom taip pat gere tai pastojau po 2dvieju ciklu
ga ir dabar pades
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai paskui praeisaš pradžioj net vemdavau nuo jo
o daba rjau nebe
![]()
Nu va ir ką darytum be td
net susigaudžius nebūčiau. Ačiū!
GyvenantiPuikiai parašė:
Mane pykindavo nuo jos. Tada nusipirkau papildų kompleksą, kur buvo folis. Nepykino. Ir dabar jau geriu gryną folį, nebepykina![]()
O jus pradejo pykinti is karto, ar tik po kurio laiko? As daugiau nei dvi sav geriau ir nejauciau nieko, o db staiga jau kelinta diena pykina, nustojau gert - ziuresiu kas bus toliau.
sveikos mergaites ar jau rodytu testas kaska tevu-darzelis.lt/rk23480@1705113b76 nes kartais dilgcioja krutines ,ir pusiauja pilvo apacia spaudzia
Hellionn parašė:
Ateinu pasidziaugti ? vis tik ne veltui man ta pusauja taip skaudejo. Jau antra ryta tvarkingai pykina. Ko su pirmuoju nebuvo. Ziuresim kaip toliau seksis. Beje su …
Sveikinimai,kelinta dpo?
mamyte1987 parašė:
sveikos mergaites ar jau rodytu testas kaska tevu-darzelis.lt/rk23480@1705113b76 nes kartais dilgcioja krutines ,ir pusiauja pilvo apacia spaudzia
elltaa parašė:
O jus pradejo pykinti is karto, ar tik po kurio laiko? As daugiau nei dvi sav geriau ir nejauciau nieko, o db staiga jau kelinta diena pykina, nustojau gert - ziure…
Aš žinokit dabar taip tiksliai nepamenu. Man atrodo, kad mane pradėjo pykint po gal savaitės, prieš tai toks šleikštulys mažas buvo. O paskui jau pradėjau vemti ir galvojom, kad pavyko pastoti. Bet susirgau. Paskui nebegėriau jau, nes išgeriu ir pykindavo stipriai. Tuomet nusipirkau pregnantcare conception, ten yra folio. Gėriau ir nebuvo jau bloga. Tai va dabar stabdėm šiek tiek planavimus. Galvoju pabandysiu vėl gryną gerti. Nes dabar geriu grynus po vieną vitaminą atskirus iki planavimo. Tai jau nebepykina. Gal priprato organizmas, nežinau net
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai