piti parašė:
skirtingu firmu. Vienas darytas vakar vakare. Kitas siandien. Kita siandienoa ismeciau... Gal matyti eis.
Aš matau viršutiniame. Kada jis darytas? Gal jautrumą atsimeni abiejų ir kokie čia yra?
piti parašė:
skirtingu firmu. Vienas darytas vakar vakare. Kitas siandien. Kita siandienoa ismeciau... Gal matyti eis.
Aš matau viršutiniame. Kada jis darytas? Gal jautrumą atsimeni abiejų ir kokie čia yra?
Smmillee parašė:
Sveikos , siuo metu sergu mm, taciau siandien begalo prastai jauciausi darbe begalo stiprus galvos skausmas,savijauta bloga , net vemiau...isleido is darbo vyras pa…
Telefonu neina nufotografuoti aiskiai. Man ir keistai. Mm realiai 2 dienas buvo. Snd 3 doena o jau pabaigtuves. Krutine sudiegia kartais. Kas keista gomdos kakleli suduria ko nebudavo mm eigoje.
piti parašė:
Telefonu neina nufotografuoti aiskiai. Man ir keistai. Mm realiai 2 dienas buvo. Snd 3 doena o jau pabaigtuves. Krutine sudiegia kartais. Kas keista gomdos kakleli…
O jus daretes testa?
As manau kartosiu po keliu dienu
Smmillee parašė:
O jus daretes testa?As manau kartosiu po keliu dienu
![]()
Taip dariausi. Idejau po jusu komentaro.
Delfiukė parašė:
Virsutinis one step 10mIU darytas vakar vakare. Apatinis pregna test darytas siandien per pietus nerodo jautrumo.
piti parašė:
Virsutinis one step 10mIU darytas vakar vakare. Apatinis pregna test darytas siandien per pietus nerodo jautrumo.![]()
dar turit one step? vakare gal pakartokit kaip vakar tokiu metu
Smmillee parašė:
Sveikos , siuo metu sergu mm, taciau siandien begalo prastai jauciausi darbe begalo stiprus galvos skausmas,savijauta bloga , net vemiau...isleido is darbo vyras pa…
As tai nieko nematau
gal uzsikrete roto virusu, dsbar visur labai siaucia.
Smmillee parašė:
Na kazkas kazkas gal ir yra.Bet gali buti ir apgaule.Jei stipriai sergat,tai tikrai nesilaukiat.Man ir buna ciklu,kad pradzioj prastai jauciuosi.
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai