Provokatore parašė:
Tai ne taip skaiciuoji. Skaiciuok 14-16 dienu po ovuliacijos bus mmm.
Okeyyyyy. Blem gyveni ir mokais..
Provokatore parašė:
Tai ne taip skaiciuoji. Skaiciuok 14-16 dienu po ovuliacijos bus mmm.
Okeyyyyy. Blem gyveni ir mokais..
xxxxxxxxxxx1 parašė:
tai jau galit testuotis ir ziuret😁
Na db neturiu testuko,ryt nusipirkt ir tada antrad.pasidaryti,jei mmmsai neateis
Zaza2 parašė:
Reik man ištrint savo mm kalendorių, ten negalima ov keist datos (ka išmeta automatiskai ta ir turi) plius nerašo ciklo dienų. TD kalendorių bandysiu!
Man dar Fertility Friend kalendorius patinka, kartais tiksliau nei td paskaiciuoja ov. Pirma men vip statusa duoda, prognozes nestumo pagal temperatura
LLGELE parašė:
Na db neturiu testuko,ryt nusipirkt ir tada antrad.pasidaryti,jei mmmsai neateis
is kor tos kantrybes kalnai?😂
rožine parašė:
Man ir buna tie tepliojimai tik po ov... tai sake irgi sveika nieko neranda,sake gal kiausinelis itruksta ir teplioja, per ov taip pat gali teplioti sake 🤨
Man irgi tepliojimai buvo. Pas dvi gines buvau. Sake nuostabi gimda viskas gerai taip gali but. Po keliu dienu prapliupau krauju dienelei- vel nuejau abi sako viskas gerai.po keliu dienu greitoji isveze del kraujavimo ir skausmu.tai va ka noriu pasakyt- treciadieni isoperavo( darinuka rado)
xxxxxxxxxxx1 parašė:
is kor tos kantrybes kalnai?😂
Kai tiek planuoji,tenka priprast ir katrybe isugdyti 😉
Pumpuska parašė:
Man irgi tepliojimai buvo. Pas dvi gines buvau. Sake nuostabi gimda viskas gerai taip gali but. Po keliu dienu prapliupau krauju dienelei- vel nuejau abi sako viska…
Tai blemba ir man taip sake,tai gali ir man kazkas buti
Pumpuska parašė:
Man irgi tepliojimai buvo. Pas dvi gines buvau. Sake nuostabi gimda viskas gerai taip gali but. Po keliu dienu prapliupau krauju dienelei- vel nuejau abi sako viska…
eh. Laikykites
bet cia gal tokie vienkartiniai pakraujavimai buvo? mes kalbam apie pastovius tepliojimus 2 ciklo pusej
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai