Usne123 parašė:
Ačiū merginos, šakėm su vyru atsitiesim ir tada galvosiu ką daryti toliau. Sužinojom apie nelaimė prieš valanda :/
Labai gaila kad jums taip ivyko, nenuleiskit ranku viskas bus gerai🌿
Usne123 parašė:
Ačiū merginos, šakėm su vyru atsitiesim ir tada galvosiu ką daryti toliau. Sužinojom apie nelaimė prieš valanda :/
Būsimos ir esamos mamytės, informacijos atėjau. Šį ciklą pradėjau žaisti su Ov. Turiu kelias programėles ciklo. Jos man rodo, kad mano piko diena sekmadienį, tai yra už 3 dienų. Tačiau OV testai net neryškėja 🙈 ar dar pradės kažkas ryškėti? Ar galimas variantas, kad Ov vis dėl to bus daug vėliau nei šį sekmadienį 🙈 Kada čia tuos ND susiplanavus 😀 
Usne123 parašė:
Dekui, o vyrui kažkokie reikalavimai yra? Tarkim kažkiek laiko neturėjęs lytiniu santykiu ir panasiai?
Taip, maniškis kaip tik darėsi. 3 paras be lyt santykių, sperma švari, ne iš prezervatyvo ir kuo greičiau nugabenama į labarotoriją, geriausia laikyti po rūbais, kuo arčiau kūno, kad nebūtų temperatūros skirtumo
Gossip girl parašė:
Ziuresim kaip kas 13 spalio pas gine gal pasakys kodel toks aukstas prg, aciu jum
Similete parašė:
Būsimos ir esamos mamytės, informacijos atėjau. Šį ciklą pradėjau žaisti su Ov. Turiu kelias programėles ciklo. Jos man rodo, kad mano piko diena sekmadienį, tai yr…
Kiekvienos atvejis ir ciklas skirtingas, ov tikrai bus, kantrybės testuojantis, o ka programėlės rodo tai ne rodiklis 😉
Usne123 parašė:
Užuojauta jum turi pasisekt nors ir maza bet paguoda kad eina pastoti tik reikia surasti nesekmių priežastį .maciau jus afs temoij jūs ir vaistus leidotes taigi jau nemazai esat nueja kelio del ko paieskose.taip ir toliau
Luli29 parašė:
Ziuresim kaip kas 13 spalio pas gine gal pasakys kodel toks aukstas prg, aciu jum
Man atrodo visa esmė pastabose rezultatas : normospermija. Vadinasi viskas gerai
ruksti parašė:
Užuojauta jum turi pasisekt nors ir maza bet paguoda kad eina pastoti tik reikia surasti nesekmių priežastį .maciau jus afs temoij jūs ir vaistus leidotes taigi jau…
Aha dabar trečia karta viską bandėm ir dideles progesterono dozes ir leidžiamus vaistus ir geriamus, atlikom ir labai daug tyrimu po dviejų persileidimu ir gydytojai neranda priežasčių, iš aš jau pati nesuprantu. Visus tris kartus pastoju iš pirmo karto, tik gis 8 savaite sustoja tiesiog...🥺
Salomėj parašė:
Ačiū už sveikinimus.
Visos planuojančioms linkiu kuo greičiau sulaukti brūkšniukų. O aš neištvėriau ir …
Sveikinimai
o kada testukas parode? Kiek dienu iki menesiniu? Ar velavo?
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai