Flaminga parašė:
Gerai, vakarais pamaudzia pilva. Siandien dariau testa rode neryškia, mm turėjo but 09. 22 deja. Bet pas mane jos vis nusikelia. Jaučiuosi nėščia![]()
Oho na tikiuosi turesit stebukliuka!!🥰 ikelkit testuka parodyt
Flaminga parašė:
Gerai, vakarais pamaudzia pilva. Siandien dariau testa rode neryškia, mm turėjo but 09. 22 deja. Bet pas mane jos vis nusikelia. Jaučiuosi nėščia![]()
Oho na tikiuosi turesit stebukliuka!!🥰 ikelkit testuka parodyt
jub3 parašė:
Is vienos puses gerai, kad visos pagrindines priezastys atmestos. Bet isivaizduoju kaip sunku be atsakymo... Nejaugi toks liudnas sutapimas gali buti. Nesivystant n…
Tikrai bet man visada sako kad apsigimimas ar dar kazkas. Nezinau šakėm su Vytu eisim tyrimo keliu vėl. Tai va galvoju kur jus dar merginos po trijų nelaimių einate tirtis 🥺
pipiruciai parašė:
Prasitestavau - neigiamas. 8 dpo. Zinau, dar anksti, bet vis tiek liudna 😄
as nuo rytojau 6dpo testuosiu po viena i diena jeigu netycia uzkibo bus aisku nuoi kurios dienos pradejo augti hormonas
Similete parašė:
Būsimos ir esamos mamytės, informacijos atėjau. Šį ciklą pradėjau žaisti su Ov. Turiu kelias programėles ciklo. Jos man rodo, kad mano piko diena sekmadienį, tai yr…
Kaip jūs pavyzdingai susidėjusi testukus🤭 reiks ir man taip😀
Usne123 parašė:
Kreipėmės su vyru pas genetikus sakė viskas gerai, tada pas imunologus alergologus irgi sakė kad viskas gerai, tada genetikai dar tyrė dėl Leideno irgi sakė kad vis…
Genetikai tyre mthfr geno mutacija?
Labas rytas, damos!
Antrą ciklą bandome ir žinot kas labiausiai erziną, iki leliuko planavimo MM buvo kaip laikrodukas, diena į dieną. Dabar antrą ciklą vėluoja ir galvoje atsiranda tą prakeikta mintys "o gal". Nors pati nieko nejaučiu apart PMS simptomų.. Vėluoja vieną dieną, žinau, kad tai normos ribose, bet labai nervina, kai prieš planavimą net ir dienos vėlavimo nebuvo ..
Laukiu MM nes 15d. esu užsirašius pas ginekologe, tai iki to reikia prasirgti ..
p.s. perskaitau kiekvieną komentarą ir už kiekvieną nuoširdžiai džiaugiuosi
Pati dažnai nesireiškiu, nes tikrai tieeeek info neturiu, dar visai žaliukė ir tik bandau ištirti visą informaciją
Geros dienos!
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai