kuku777 parašė:
nu va cia tokia jei matosi nuotraukoj. tikriausiai isdziuvimas nes padariau ir net pamirsau kad dariau ...
Na man čia panašu gal į vaiduokliuką, nes man rodos pas juos plonesne būna.. o kada mm?
kuku777 parašė:
nu va cia tokia jei matosi nuotraukoj. tikriausiai isdziuvimas nes padariau ir net pamirsau kad dariau ...
Na man čia panašu gal į vaiduokliuką, nes man rodos pas juos plonesne būna.. o kada mm?
LiLa94 parašė:
pakartokit ryt ryte, visai stora linija atrodo. Kada mm?
23 d . bet pasidariau ir cc tai neigiamas 🙈
Dzovi parašė:
Aš 🤚
Pries pradedant planuot ejot pas GP pasiziuret ar viskas gerai? Nes as noreciau uzsiregistruot, nes ir kraujas neatsimenu kada darytas, bet paskutini karta kai skambinau del kt, jie man pasiule tik appointmenta telefonu. Tai idomu ar lengva issiprasyt apziurai pries planuojant ar geriau nevargt ir eit privaciai
Ramioji6 parašė:
Sveika , tik su antru vaikeliu supratau, kad laukiuosi be testo, nuo mėgstamo savo maisto apsivėmiau 😅. Tai testas buvo tik kaip patvirtinimas. Ir pastojau, kada vi…
As labai arti jusu gruodzio 1-2 turetu prasideti😁 bet ciklas pas mane sokineja 25-27 dienos bet ovuliacija buvo 16-17 pagal skausma sprendziu 🤔
Pėdutės. parašė:
Mano dienos 23d. Žinoma jų nelaukiu, bet šiandien pasidariau pirmąjį testuką ir jis baltas. 🥺Taip nuliūdau... Stengėmės šį mėnesį,tikėjomės,su vyru tvirtai tikėjom,…
Va aš dėlto laikaus kiek imanoma.
Nes bijau vel nuliusti 😔
Ramioji6 parašė:
Sveika , tik su antru vaikeliu supratau, kad laukiuosi be testo, nuo mėgstamo savo maisto apsivėmiau 😅. Tai testas buvo tik kaip patvirtinimas. Ir pastojau, kada vi…
Man 4-6diena kažkur turi būti Mm 🙂 labai nelaukiu 😃
Pėdutės. parašė:
Mano dienos 23d. Žinoma jų nelaukiu, bet šiandien pasidariau pirmąjį testuką ir jis baltas. 🥺Taip nuliūdau... Stengėmės šį mėnesį,tikėjomės,su vyru tvirtai tikėjom,…
Dar tikrai nėra ko nusiminti ❤️
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai