pierla parašė:
Skambinau, dako per siandien ikels. Nu bet koks absurdas, normos seniausiai ikeltos nera tyrimo 🤯
I antakalnio p-ka eikit 🤩🤩
pierla parašė:
Skambinau, dako per siandien ikels. Nu bet koks absurdas, normos seniausiai ikeltos nera tyrimo 🤯
pierla parašė:
Nu jo... konvejeris, o paskui patys nespeja 😬
Perlinė... parašė:
Kad labai netam miesto gale, o ir sestadieniais nesu tikra ar dirba 🙂
Princess1 parašė:
Lauksim rytoj nt gal tikrai jau užkibo tau!? 👌
nesidarysiu sakiau rytoj testo, lauksiu lauksiu.. ner cia ko testu gadint.
jeigu iskentesiu..
lyg kazkas ir sukasi pilve, tai jauciu kad mm pareis.. nu paziuresim. nedaug liko laukti
tu kasdiena testuosies?
WatermelonSugar parašė:
nesidarysiu sakiau rytoj testo, lauksiu lauksiu.. ner cia ko testu gadint.![]()
jeigu iskentesiu..![]()
Kasdien, aš neturiu kantrybes 😂😂😂
Bet irgi jaučiu mm pareina jau suka viską 🥹
Princess1 parašė:
Kasdien, aš neturiu kantrybes 😂😂😂
Bet irgi jaučiu mm pareina jau suka viską 🥹
nu tu testuokis uz mus abi tada, jeigu islis vaiduokliukas, pasidarysiu ir as testa
Managa parašė:
Uoj.. Čia aišku mano asmeninė nuomonė (ir iš darbinės pusės, nes kasdien su jais susiduriu), bet nelabai man ta laboratorija prie širdies... :/
Kokią laboratoriją rekomenduotumėt?
WatermelonSugar parašė:
nu tu testuokis uz mus abi tada, jeigu islis vaiduokliukas, pasidarysiu ir as testa![]()
Okis, nes dariau po piet pregna rožine tai gaaal vaiduoklis koks ir yra bet ten gal labiau brokas 😅😅😅
Labukas merginos, gryztu cia klausti jusu nuomones🤭 nutareme su vyru padaryti pertauka nuo planavimo ir pradejome saugotis.. Taciau atsitiko taip kad siandien pamaciau nt vaiduokliuka arba bent jau man taip atrodo kad tai gali buti panasu i teigiama.. Zodziu jaudulys didziausias.. Nu negi po metu planavimo atsitiko netyciukas🤭😍 pridedu foto pasakykite savo nuomone ka matote🤞 beje atsirado antras pagaliukas gal per minute siandien apie 10 dpo 🤭
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai