Migdolė parašė:
Gėrė abu. Nepadėjo.
O kas padėjo, gal ka vartojot? 🙂 As optimistiskai nusiteiksiu, blogiau gal nebus 🙂
Migdolė parašė:
Gėrė abu. Nepadėjo.
O kas padėjo, gal ka vartojot? 🙂 As optimistiskai nusiteiksiu, blogiau gal nebus 🙂
WatermelonSugar parašė:
O kas nors turit patirties / stebit GK? As tik siandien pirma karta apie ji pasiskaiciau 😀
Nu va šitas reikalas tai man per sudėtingas. Tik per mm jaučiu, kad jis kitoks.. o šiaip man visada vienodai atrodo. 🤣🤣🤣
Managa parašė:
Na ką pierla, prisidaviau ir aš PRG, laukiam rezultatų kartu![]()
Kurioj laboratorijoje? Jauciu man veloau ateis, nepaisant kada dariau 😀😀
pierla parašė:
Kurioj laboratorijoje? Jauciu man veloau ateis, nepaisant kada dariau 😀😀
Aš pati dirbu laboratorijoje tai pati sau ir darausi
O kur jūs darėte, kad taip ilgai laukti??
Aš jau ir turiu savo atsakymą - 36.6 ng/ml
Managa parašė:
Aš pati dirbu laboratorijoje tai pati sau ir darausiO kur jūs darėte, kad taip ilgai laukti??
![]()
Čia jeigu tas kur reikia iš 3.18 dauginti, tai sakyciau daug žadantis! 🥰
vazi parašė:
Čia jeigu tas kur reikia iš 3.18 dauginti, tai sakyciau daug žadantis! 🥰
Gaila, bet čia jau padaugintas
Tiksliai ir nežinau, kuri šiandien DPO, nes jos neseku
Tai kažkaip apsidžiaugiau iš dalies nes panašu, kad ovuliacija įvyko normali (jei klystu - pataisykite), bet iš kitos pusės atrodo mažokas skaičiukas, jei būtų užkibę...
Managa parašė:
Gaila, bet čia jau padaugintasTiksliai ir nežinau, kuri šiandien DPO, nes jos neseku
Tai kažkaip apsidžiaugiau iš dalies nes panašu, kad ovuliacija įvyko…
Dažniausiai merginos čia rašo nmol/l, o jūsų ng/mol, kas būtų jau virš 110 nmol.
Pisces parašė:
Dažniausiai merginos čia rašo nmol/l, o jūsų ng/mol, kas būtų jau virš 110 nmol.![]()
O jetau, durna galva mano... 11.5 ng/mol buvo, o padauginus yra 36.6
Managa parašė:
Gaila, bet čia jau padaugintasTiksliai ir nežinau, kuri šiandien DPO, nes jos neseku
Tai kažkaip apsidžiaugiau iš dalies nes panašu, kad ovuliacija įvyko…
Gal pasakysiu visišką briedą, bet prieš pastojant dariausi hormonų tyrimus, tarp jų ir prg, atsakymą gavau 15 su trupučiu n/mol ir man gydytojas pasakė, kad tikėtina, jog pastojau, mm nebesulaukiau
bet čia aišku gal vienetinis atvejis ir dar mintyse durnium išvadinau, kai taip pasakė, bet va, buvo teisus visgi ;)
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai