Mano stebukliukas parašė:
Su ankstyvuoju
Sveikinimai i lapkritinukus keliaujam abi ☺️❤️
Mano stebukliukas parašė:
Su ankstyvuoju
Sveikinimai i lapkritinukus keliaujam abi ☺️❤️
vivid parašė:
Pastojus vienas iš pirmųjų simptomų - gausesnės išskyros. Paskaitinėkit, viskas čia normalu ruošias organizmas![]()
Aciu❤️
barbytukas parašė:
o kiek dienų jūsų ciklas įprastai?
28d🙈
FairyLuna parašė:
Man vakar lygiai taip pat buvo, siandien vel kaip niekur nieko🙈
Nu idomiai cia mum vyksta kazkas😀o ir nebera jausmo kad prasimus mm?
Vysnine parašė:
Aciu kiekvienai irgi liniu II pamatyt kuo greiciau, o pozymiu tikrai jauciu tempia pilva, jautri krutine ☺️🥹 dabar parausvejo bet foto neperteikia
Smagu matyt vaiduokliuka!
Sveikos, gal kas patartų?
Pagal pirmą paskutinę mėnesinių dieną (buvo vasario 5d) man jau turėtų būti 5-ta savaitė. Testas prieš keletą d. Parodė gana ryškų teigiamą. Vakar buvau pas ginekologą - ekoskope visiškai nieko nematė, dar negalėjo patvirtinti, kad laukiuosi ir sakė kad dar per anksti - kad man kokios 2 savaitės.. tai šiek tiek nesuprantu, kiek savaičių. Pilvą stipriai maudžia protarpiais, kraujavimo jokio ženklo...
Marija30 parašė:
Pagal pirmą paskutinę mėnesinių dieną (buvo vasario 5d) man jau turėtų būti 5-ta s…
Gydytoja turbūt turėjo omeny, kad po ovuliacijos 2 sav., šiaip kol nėra bent 6 savaičių neverta ir eiti pas ginekologą, nes tik streso įsivarot. Jei pilvą maudžia tiek, kad norisi vaistų gert, nėra gerai, stenkitės ilsėtis.
Spalvotuke parašė:
Gydytoja turbūt turėjo omeny, kad po ovuliacijos 2 sav., šiaip kol nėra bent 6 savaičių neverta ir eiti pas ginekologą, nes tik streso įsivarot. Jei pilvą maudžia t…
- jo buvo pora spazmų, kai net vos pakenčiama. Sakė pasirodyt po 2 savaičių, bet ateisiu po savaitės pasitikrinti. Kraujo irgi neėmė. Ovuliacija buvo apie vasario 18d. Mėnesinė turėjo prasidėti kovo 3d. Apart pilvo maudimo, kuris vakare paprastai ateina ir praeina nieko nejaučiu.
Beje, aš skaičiau internete, kad nuo 5-os savaitės jau turėtų matytis bent sėklytė? Pas mane nieko nematė, gal ne gimdoje formuojasi... sunki patikėti, kad jau 5-ta savaitė gali būt..
Marija30 parašė:
Pagal pirmą paskutinę mėnesinių dieną (buvo vasario 5d) man jau turėtų būti 5-ta s…
Sveika,mano pask.men.buvo 6d vasario,tai musu tas pats laikad. Pas ginekologe dar neinu,su pirmu nestumu buvo tas pats,nuejus 5sav nieko nemate,pasirodziau po 3sav jau mate viska. Tai manau tikrai nera ko stresuot ir laukt reikia bent pora sav kad viska pamatytu. As eisiu 04.03
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai