my_own_life parašė:
Gk tai reiskia gimdos kaklelis ( jo padetis buna aukstai zemai kietas minkstas )
KB klause ar yra,o as nezinau kas tas KB😅
my_own_life parašė:
Gk tai reiskia gimdos kaklelis ( jo padetis buna aukstai zemai kietas minkstas )
coliuke21 parašė:
oi
my_own_life parašė:
Aš nežinau ka ir galvoti dar prieš keleta dienu buvo visiškai balta o va vakare besitvarkant spinteles vienas užsilikes testas pasirodo buvo prašau pasakyk it kad …
Nu jau labai ryškus kad galėtų meluoti manau
sveikinu!
O skaičiuojama nuo mm pirmos dienos
my_own_life parašė:
Aš netikiu nes mm laukiubet matomai ir nebesulauksiu
tiesa pamacius sitoki testuka pasitikrinau ir gk tai jis siek tek vel pakiles y virsu nors kai …
Kai yra nėštumas turi būt aukštai aukštai. Aš patikrinu vis prausdamasi, tai kaip tik katik po vonios esu - vos įmanoma pasiekti gk
tai jei aukštai - labai labai gerai😎
Adagioo parašė:
Kai yra nėštumas turi būt aukštai aukštai. Aš patikrinu vis prausdamasi, tai kaip tik katik po vonios esu - vos įmanoma pasiekti gktai jei aukštai - labai labai…
Mano nera labai aukstai bet pakiles tikrai bet su pirstu pasiekiu tikrai
Adagioo parašė:
Nu jau labai ryškus kad galėtų meluoti manausveikinu!
O skaičiuojama nuo mm pirmos dienos![]()
as zinau kad reiktu nuo mm dienos skaiciuoti bet kadangi mano ciklas ilgas tai manau skaiciuosiu nuo ov dienos nes skirtumas beweik savaite, bet pasizymesiu kolkas nuo mm dienos.
coliuke21 parašė:
KB - kiaušinio baltymo gleivės (vaisingos)
Sveikos, esamos ir būsimos mamos! Taigi, planuojame antrą vaikelį. Norėjau paklausti, ar pieno atleidimo refleksas gali būti ankstyvas nėštumo požymis? Ar kuriai taip buvo? Baigiau žindyti tik prieš mėnesį. Ciklas dar nėra susireguliavęs, dar tik du kartus sirgau. Dabar 28cd. Žodžiu, labai tikiuosi ir visur ieškau ženklų, nors net nepagavau ov su testais šį mėnesį 😃
my_own_life parašė:
Mano nera labai aukstai bet pakiles tikrai bet su pirstu pasiekiu tikrai![]()
O nuo kada jis turi pakilti jei yra nestumas ar isvis turi nenusileisti po ovu
Aurore_ parašė:
O KB vis tiek būna,nors ir anovuliacinis ciklas?
Pas mane KB iskyru,kad labai daug butu nepastebėjau,iklotu nereik niekada. Tik maniškis kaip nd darom per vaisingas tai sako kad slapia ten labai🤭. Nu bet si cikla tai sausra grynai. Nurasiau jau si cikla😐
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai