Ememedem parašė:
Prisidedu prie penktadienio nelaukiančių.
Jau tikrai galit dziaugtis😍
Ememedem parašė:
Jau tikrai galit dziaugtis😍
Ememedem parašė:
Jau ryškūs! Sveikinimai jums! 🤗🌷
paddingtonas parašė:
Sveikos. Ar yra kurios irgi nelaukia sestadieni mm 😆?
Vik_Iva_1994 parašė:
Sveika, aš nelaukiu penktadienį šeštadienį 🙄
darkk parašė:
Sveika, aš šeštadienį laabai nelaukiu🙈
coliuke222 parašė:
Šeštadienį, sekmadienį nelaukiu, bet tikriausiai ateis mm. Na bet tikėkimės visos kurios laukiam pamatyti II 😊
Nemažai visgi nelaukiančių. 🤭 ( čia panašiai visos šios grupės narės)Prisijungių į nelaukiančių, bet žiūrėsim kaip bus, vakar baisulinį maudimą jaučiau, šiandien visą dieną vandeningos išskyros kamuoja, tai klausimas ar vėlyva ovuliacija ar vėl grybauja ciklas ir viskas vyksta ne pagal vadovėlį. Ir ruošiuosi organizmas. 🫣
Voverytė92 parašė:
Na man šiandien yra 9 dpo, ryte pasidariau testą, nieko nemačiau, tačiau dabar grįžusi namo prisiminiau testą ir pažiūrėjusi lyg kažką įžvelgiu...ar viola testai me…
nereikėtų vertinti testo po visos dienos, rytoj ryte pasidarykit naują ir žiūrėkit, ar kas išryškėja per vertinimui skirtą laiką 😊
Ememedem parašė:
su tokiais testais net galvos nesukciau kad jau dziaugtis laikas
Sveikinu :)... ech, pasiilgau siek tiek tu dienu kaip planavau..
Voverytė92 parašė:
Na man šiandien yra 9 dpo, ryte pasidariau testą, nieko nemačiau, tačiau dabar grįžusi namo prisiminiau testą ir pažiūrėjusi lyg kažką įžvelgiu...ar viola testai me…
pagal mano patirti - galetumet :), ir dzin man ten buvo kad ne 5kiu minuciu ar kiek, begi isryskejo, vaikas jau pas mane tupejo
Tik neatsimenu kokios firmos tie testai buvo bet zinau kad pigios.
Ememedem parašė:
Na čia jau visai ryškus džiaugsmas 🥰
Ramintuk parašė:
Sveikos, prieš dvi dienas dariau testa,matėsi vaiduokliukas, šiandien jau baltas testas, bet dienos vėliuoja 4 dienas. Teks laukti
matyti kad kibo , bet pabego laukim mm dienu arba tikekites kad visgi dar isryskes.
bet man panasiai yra buve pries kelis metus kabinosi ryskejo ir staiga pasodare sviesus sviesus , taip ir pabego.
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai