lalalome parašė:
Vakar teigiamą rodė VIP, kitus dariausi Pregnatest kasetę, Rapipreg juostelę ir srovinį kažkokį ypač jautrų.
VIP lyg dažnai būna melagiai.
lalalome parašė:
Vakar teigiamą rodė VIP, kitus dariausi Pregnatest kasetę, Rapipreg juostelę ir srovinį kažkokį ypač jautrų.
VIP lyg dažnai būna melagiai.
nu ka jau ryt mm diena laukiu,kazi kaip cia bus , vakar dariausi testuka neigiamas 🙈🙈 krutine jautroka ,nugaros apacia kartais paskauda , ir atsirado keistas galvos sukimasis kai ilgiau pasedziu ar paguliu atsistojus kad ir letai aptemsta akyse truputi galva sukasi(seniau taip nera buve ) tai dar turiu vilties bet jau bus kaip bus 🤭🤭ar cia yra merginu kuros jau gal turi vaikuti planuoja kita , ar buna taip kad testukas parodo daug veliau nei mm diena ? man ryt bus 28c.d
petunija0 parašė:
Aš užsirašiau Unomedoje Kaune pas Kristiną Ramonaitienę. Atsiliepimus skaičiau manodaktaras.lt ir pincetas.lt
Su tokiais skausmais vykite į priimamąjį, juk visko būna, pvz apsisuka kiaušidė ar pan, o kaip suprantu skausmas nežmoniškas būna🤔
Jurgytee parašė:
Sveikos!
Rugp menesi neturėjau mėnesinių.
O kurią rugpj.dieną turėjo būti mmm?
Uoga97-06 parašė:
nu ka jau ryt mm diena laukiu,kazi kaip cia bus , vakar dariausi testuka neigiamas 🙈🙈 krutine jautroka ,nugaros apacia kartais paskauda , ir atsirado keistas galvos…
Man kai dukros laukiausi parodė testas vaiduoklį 31 CD. Ciklas būdavo 28-33 d. Kai sūnaus - 28 CD. Ciklas būdavo 26-27 d.
lalalome parašė:
Gal čia labiau nuo požiūrio ir nusiteikimo priklauso. Man nekainavo visai nervų, aš kaip tik labai mėgavausi šiuo procesu, nors viską planavomės patys. Tiesiog suvo…
as megavausi iki paskutines minutes ❤️ pasidariau kaip norejau 🥰 bet streso ir viso kito buvo, nes ne tik planavau, bet ir dekoravau, koordinavau, dariau kvietimus ir kai kurias dekoracijas. zdz buvo darbo daug 😃 net kiekvienam juk buna skirtingai vienodu vestuviu nebuna 🥰
Labukas. Ir mes planuojam. Pirmas mėnesis nesėkmingas. Daug ašarų dėl to išlieta. Tikrai maniau, jog užkibs... Negaliu net draugių su vaikais matyti, apsiverkiu. Labai kažkaip mane paveikė. Prisisiunčiau tris appsus gaudyt vaisingoms dienoms, bet kiek jie padės tai klaustukas. Pirmą kartą bandoma pastoti tai dar klaustukų visokių pilna....
Šiandien kaip ir paskutinė mm diena, bet lyg pamaudena šone, negi arteja ov? Bet pagal appsus tai dar kelias dienas reik palaukti. Nieko nesuprantu, atrodo tamsus miškas, kaip tas vaisingas dienas atskirti. Pagal išskyras tai irgi, nelabai gaudausi, nes beveik visad įklotus naudoju. O sekso irgi vos ne kasdien norisi, tai libido irgi ne rodiklis... Gal kurios naudoja WomanLon ir Flo appsus toms dienoms gaudyti? Ar atitinka?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai