2025.08.01 13:35 (prieš 1 m.)
FoxLady parašė:
IVF temoje nera jau tokie geri atsiliepimai apie ja.. Tikrai geri apie Vaigauskaite, Bausyte - pas ja pati lankausi ir galiu uztikrinti kad jos taip nepasakytu kad …
Na man Drulytės bendravimas irgi nevisada patikdavo,matyt nuo jos nuotaikų priklausydavo. Bet ji man padarė visus įmanomus tyrimus. Kai nerado prie ko prisikabint išgirdau frazę " na jūsų prg žemas ( buvo žemesnis per 0,12 nuo normos) matyt ovuliacija jum nevyksta. Jūs ateikit pas mane privačiai pakalbėsim,bet dėl jūsų amžiaus ir ligos jūs turbūt suprantat,kad negalime garantuot,kad kas bus veiksminga. O dirbtinio apvaisinimo išvis nerekomenduoju,nes dėl jūsų ligos suprantat turbūt ,kad nėra šansų. Tokiam amžiuj ir sveikom mažai kam pavyksta." Tada išėjau nusivylus. Pirmus kokius 50 km važiavau namo ašarose,o poto iš principo nusprendžiau privačiai pas ją neit. Sakau bus kas bus. Ir beveik po metų pastojau. Visiškai nebeplanavom. Jau net folio nebegėriau. Nors ir nesėkmingai,bet bent 100% žinau kad ov vyksta. Pastojus kai dariaus kraują prg penktoj savaitėj buvo 110. Manęs net klasė gal kažką papildomai geriu,kad toks didelis. Žodžiu gyvenu ir bandau toliau,bet iliuzijų neturiu,kad vėliau mažiau skaudėtu. 🙂