Folgute parašė:
Man būdavo taip per ov arba dieną prieš😅
Vaiku gaminimo ritualas atliktas - maza ka
beliko laukt rezultatu
Folgute parašė:
Man būdavo taip per ov arba dieną prieš😅
Vaiku gaminimo ritualas atliktas - maza ka
beliko laukt rezultatu
Siurpuliukas parašė:
Labas rytas 🌸 mano testeros rytinis testas 🤷🏻♀️ Gaila, bet ana karta buvo ryskiai apgavikas 😬
Labas rytas, aš gerai supratau, kad pasikeitėt nicką? 😍 sveika sugrįžusi, gaila, kad neigiamas, ramiai laukit mm dabar 😇
Man šiandien 1dpo, tik labai daug darbo tai nespėju su grupe 😄
Siurpuliukas parašė:
Labas rytas 🌸 mano testeros rytinis testas 🤷🏻♀️ Gaila, bet ana karta buvo ryskiai apgavikas 😬
Nieko nesimato🥲
Siurpuliukas parašė:
Aš manau, jog ne apgavikas, o panaudotas ne pagal naudojimo instrukcijas. Juostelės merkiamos į švarų indelį iki max linijos, ant jų tiesiai nieks nesysioja😄
Siurpuliukas parašė:
Sveiki. Gaila, kad apgavo tas livsane 🙈 atrodo man visada tokie patikimi buvo 🙈 sėkmės kitame cikle 🤞🏻
Ingius68 parašė:
Labas rytas , ateinu pagaliau su testukais pirmą ft vakar antrą sendien vakar nieko nemačiau sendien kabina aki
Kelinta dpo? Antram iš toli žiūrint lyg kažkas matosi bet galėsit pakartot ryt😊
Ingius68 parašė:
Labas rytas , ateinu pagaliau su testukais pirmą ft vakar antrą sendien vakar nieko nemačiau sendien kabina aki
O gal turite nuotrauka kur abu šalia viens kito? Lyg kažką minimini matau, bet labai sunku pasakyt. Gal nuotraukos šešėlis. Kelinta jums dpo? 😊
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai