FoxLady parašė:
As ta karta net bitute nuspirkau kuri tikrai nejautri, zodziu viska kas pakeliui buvovaziavau ir kojos drebejo, ech
Testera taip apgavo? 🫤
FoxLady parašė:
As ta karta net bitute nuspirkau kuri tikrai nejautri, zodziu viska kas pakeliui buvovaziavau ir kojos drebejo, ech
Testera taip apgavo? 🫤
FoxLady parašė:
oj kaip zinau ta drebuli...bet man tada melagis buvo.. Jums manau nemeluoja, bet dar pirkciau pvz is Drogo, CC ar dar kazka ir iskart gadinciau
![]()
Nieko nesekiau, vakar buvau ikelusi savo ciklo kalendorių. Tai jei juo tikėti kogero užkibo rugsėjo 18 🫣 mėnesinės dar tik turėtų būti už 6 dienų
leila33 parašė:
Kadangi testą turėjau rankinukr galvoju ant durniaus padarysiu dar negi gaila 😅 ir omg !! Nu matau aš, nervinis drebulys iškart pradėjo kratyti. Reik gal kitos firm…
Įdomi linija, nors gal taip atrodo kai iš toli fotkinta, lyg subėgimas. Kartokit kitą😊 pažiūrėkit kaip kitą narę prieš kelias dienas apgavo testera. Amedi nenuvylė niekada😉
leila33 parašė:
Kadangi testą turėjau rankinukr galvoju ant durniaus padarysiu dar negi gaila 😅 ir omg !! Nu matau aš, nervinis drebulys iškart pradėjo kratyti. Reik gal kitos firm…
Matau kuo aiškiausiai🌺
RauDonoji parašė:
Įdomi linija, nors gal taip atrodo kai iš toli fotkinta, lyg subėgimas. Kartokit kitą😊 pažiūrėkit kaip kitą narę prieš kelias dienas apgavo testera. Amedi nenuvylė …
Bet ten ne testas kaltas, o atliko neteisingai. Kai neteisingai atlieki, manau bet koks parodys beleka
RauDonoji parašė:
Įdomi linija, nors gal taip atrodo kai iš toli fotkinta, lyg subėgimas. Kartokit kitą😊 pažiūrėkit kaip kitą narę prieš kelias dienas apgavo testera. Amedi nenuvylė …
Tai va va, gal bereikalo čia kratausi visą 🫣😅 dabar jis išdžiuvo ir vistiek matosi. Manęs nėr apgave dar niekad, bet aišku visada būna pirmas kartas
Syruna parašė:
Matau kuo aiškiausiai🌺
O kus negadinot? Jus lyg du leila panašiam ciklo etape esat
Giedrė. parašė:
Bet ten ne testas kaltas, o atliko neteisingai. Kai neteisingai atlieki, manau bet koks parodys beleka![]()
Atsiprašau už tokį klausimą, bet o kaip galima neteisingai jį atlikti ? 🙄😅 Gal aš irgi tada neteisingai atlieku 🙆♀️😅
leila33 parašė:
Tai va va, gal bereikalo čia kratausi visą 🫣😅 dabar jis išdžiuvo ir vistiek matosi. Manęs nėr apgave dar niekad, bet aišku visada būna pirmas kartas
Na isigysit kitos firmos bus aiškiau gal😇 linkiu kas pasitvirtintu🥰
Saulyte99 parašė:
Labas rytas, o man deja prasidejo stiprus kraujavimas. Persileidau...😭 planavau dar siandien kartoti hcg, bet jau neverta matyt
Ojej,laikykitės❤️
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai