Giedrė. parašė:
O aš su 4 nėštumais nė vieno![]()
Aš irgi iš 3 nėštumų nei karto
Giedrė. parašė:
Aš irgi iš 3 nėštumų nei karto
Angel444 parašė:
Man kaip tik atrodo tai yra patyčios kai čia esančios "sveiko" proto negali susitaikyti su ta mintim kad žmogus paėmė ir padarė kvailą klaidą per kurią dabar ją vis…
Kokią klaidą? Tik nevisapročiai kreipiasi į psichologą?
Čia jau jūsų interpretacija apie visą situaciją.
Jeigu testai tikrai vaiduokliauja, tada reikia atrasti problemą, kodėl nėštumas neužsilaiko.
Aš pati turiu šią problemą - pastoju, bet anksti persileidžiu. Ieškojau, kas gali būti ir dabar bandau, gerdama vaistus ir papildus, palaikyti nėštumą, ir labai tikiuosi, kad pavyks.
Jeigu kažkas primena, kad mėnesinės vėluoja kiekvieną mėnesį, tai irgi galima ne neigti tai, o priimti, kaip naują realybę - ciklai pailgėjo. Jų ilgis gali svyruoti.
Giedrė. parašė:
Aš iš 7 nei karto.
Kaip ir kraujavimas nėštumo pradžioje man niekad nesibaigdavo gerai, tai džiaugiuos, jei yra tokių, kurioms baigiasi gerai. Suteikia vilties, nes dabar kiekvieną kartą tikrinu, nuėjus į wc, ar nėra kraujo.
Kaia parašė:
Aš iš 7 nei karto.
Kaip ir kraujavimas nėštumo pradžioje man niekad nesibaigdavo gerai, tai džiaugiuo…
Kaip aš jus suprantu , noriejau pasiteirauti koke priežastis buvo persileidimų ir kaip ją sprendzete ?
Kaia parašė:
Aš iš 7 nei karto.
Kaip ir kraujavimas nėštumo pradžioje man niekad nesibaigdavo gerai, tai džiaugiuo…
Jeigu jus paguos aš turėjau stiprų kraujavimą 6 sav. Baifėsi gerai, nėštumas vystėsi
Tos vienos vienintelės priežasties nežinau, bet paskutinio persileidimo metu TSH buvo per aukštas, tai geriu L-Thyroxine, tada gliukozė per aukšta, tai geriu Metforminą, progesteronas žemas, tai deduosi papildomai, dar estradiol mano žemas, tai pradėjau DHEA. Taip pat leidžiuosi kraują skystanančius.
Kiekvienas iš šių per žemas ar per aukštas rodiklis, gali sukelti persileidimą, o aš turėjau visus juos. Dabar viskas kontroliuojama vaistais, bet rodikliai tokie labiau ribiniai, nėra tobuli.
Dar naudoju Myo-inositolį 4000mg (man rodos CB yra 2000mg), man sakė tęsti ir pastojus, NAC, CoQ10, L-Carnitine, nėščiųjų vitaminus su foliatu, geležį ir vitaminą D.
Kaia parašė:
Tos vienos vienintelės priežasties nežinau, bet paskutinio persileidimo metu TSH buvo per aukštas, tai geriu L-Thyroxine, tada gliukozė per aukšta, tai geriu Metfor…
CB lyg vienam pakely yra 2000, jei geri du per dieną gaunasi 4000
o kokį (gamintojo, rūšies, gal tabletėm?) geriat myo-inositolį?
Sveikos. Turiu klausima jusu, gal kas patars.. menesines buvo nuo 6 iki 10 denos. Nesaugus santykiai buvo 13-14 diena. Pradejau tepliot 17 diena ir baigiau 24 diena vakare, pasidarius testa parode teigiama, 25 diena nuejus pas ginekologe, padare vaginalini ultragarsa, sake dar nemato nestumo, pasiule pasidaryti kraujo tyrima. Hcg atejo 550,6. Siandien pradejau vel teplioti, ne kraujuoti, o teplioti. Pilva siek tiek maudzia.
Giedrė. parašė:
CB lyg vienam pakely yra 2000, jei geri du per dieną gaunasi 4000o kokį (gamintojo, rūšies, gal tabletėm?) geriat myo-inositolį?
Aš geriu šitą, keturios didelės tabletės
Šiaip man labai nepatinka, nes tikrai didelės, bet kiti visi papildai, kur radau, buvo 2000mg, tai man 8 reiktų gert.

25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai