RauDonoji parašė:
Kiek vakar buvo hcg? 30? Tai ir matosi, nes dar pakankamai hcg
38
Bet kiek kalbejom sako jis staigiai greitai krenta. Snd turejo buti mazo dkaiciaus ned man gan staigiai nukrito.
RauDonoji parašė:
Kiek vakar buvo hcg? 30? Tai ir matosi, nes dar pakankamai hcg
38
Bet kiek kalbejom sako jis staigiai greitai krenta. Snd turejo buti mazo dkaiciaus ned man gan staigiai nukrito.
everglow parašė:
Nenudžiuginsiu, bet man su nesivystančiu iki pat abrazijos 9 sav. testai buvo ryškūs tokie pat kaip kontrolinė juostelė, o kad nesivysto jau 7 sav nustatė. Ir dar p…
Pas mane jau gan mażesnis buvo 38. Ir didesnio staigiai krited siandien jau nieko nebeturetu buti pagal toki kritima
savi parašė:
Arba dsr tiesiog nenoriu paleisti ir atrodo kad gal ivyko stebukliukas ir vid viliuosi geriausio 👀 tikiu 🥺 nors jau nebeįmanoma greičiausiai 🥺😢 kitaip sakant negali…
Suprantu kad sunku bet paleist turit
savi parašė:
Ji galėsiu pakartot tik penktadieni 🥺 rytoj dar testuosiu testukus.. jei jis krito krenta ryt kaip suprantu turetu neberodyt testai...
Deja, bet man po persileidimo dar bent 2 savaites testai ryškūs buvo. Jie neblanksta taip greitai.
savi parašė:
As dar su hcg.. dar yra pykinimai.. dar vis yra viltelė 😢❤️
Dabar tikedamasi dar testavaus testuku 😢 sunkiai tikiu kad pabego vis tikiuosi kad…
Man testas buvo pozitivus po abrazijos dar dvi savaites .
Nukritus hcg jis nebekyla,reikia susitaikyti su ta mintimi, ją paleist ir laukti kada vėl bus galima bandyt, man pradėjus kristi hcg, krūtinę jaučiau dar 5 dienas, net jau kraujuojant gali rodyti testas teigiamą.. bet aš jau nebesidariau ir palikau jį tikram, sveikam teigiamui 😇
RauDonoji parašė:
Pupsika, ryt pasidarysiu livsane juostelę,pažiūrėsiu ar tikrai jie toks šūdas😀 ar tik tau papuola etatiniai😀
Gal palaukit dar, juk jum lyg 4dpo bus?
dar bent porą dienelių
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai