Giedrė. parašė:
Gal palaukit dar, juk jum lyg 4dpo bus?dar bent porą dienelių
![]()
Aš ne dėl teigiamo, ar vaiduoklio, dėl testų patikimumo
Giedrė. parašė:
Gal palaukit dar, juk jum lyg 4dpo bus?dar bent porą dienelių
![]()
Aš ne dėl teigiamo, ar vaiduoklio, dėl testų patikimumo
RauDonoji parašė:
Pupsika, ryt pasidarysiu livsane juostelę,pažiūrėsiu ar tikrai jie toks šūdas😀 ar tik tau papuola etatiniai😀
Labas rytas 😊Šiandien pasidariau livsane juostelę ir drogo juostelę. Tai ramiai lauksiu mm. Bet drogo tuščias, o livsane turi seseli 🤷🏻♀️ Idomu kaip tau bus
Pupsika parašė:
Labas rytas 😊Šiandien pasidariau livsane juostelę ir drogo juostelę. Tai ramiai lauksiu mm. Bet drogo tuščias, o livsane turi seseli 🤷🏻♀️ Idomu kaip tau bus…
Sveik
Labas rytas. Visgi tos kurios saket kad turiu taikytis ir paleisti teisios 😢🥺 begalo sunku 😭🥺 bet privalau paleisti 😟 testuka dariausi o jis jau su itempta akim matosi 😢 tai nebesikeliu viltelės.. liko sulaukti 🩸🩸👀 bet kaip viskas jautru.. liūdna 😢😭
savi parašė:
Labas rytas. Visgi tos kurios saket kad turiu taikytis ir paleisti teisios 😢🥺 begalo sunku 😭🥺 bet privalau paleisti 😟 testuka dariausi o jis jau su itempta akim mat…
Sveiki, labai liūdna, užjaučiam, reikia džiaugtis kad jau 3 turite, duos iš aukščiau bus 4, išliūdėsit, pabandysit dar..
savi parašė:
Labas rytas. Visgi tos kurios saket kad turiu taikytis ir paleisti teisios 😢🥺 begalo sunku 😭🥺 bet privalau paleisti 😟 testuka dariausi o jis jau su itempta akim mat…
Man irgi buvo sunku suvokti ypač jau turint 3 vaikus ir pries tai buvo viskas gerai 😢😞
RauDonoji parašė:
Lyg ir tuscias. Bet dar Tau anksti man atrodo 😊 pas mane panasus seseliukas kaip vakar 🤷🏻♀️Aj as nesigilinsiu i savo testus ir nebesidarysiu anksciau 🤣 Ir siaip kitus uzsisakinesiu testus
Pupsika parašė:
Lyg ir tuscias. Bet dar Tau anksti man atrodo 😊 pas mane panasus seseliukas kaip vakar 🤷🏻♀️Aj as nesigilinsiu i savo testus ir nebesidarysiu anksciau 🤣 Ir siaip ki…
Melagiams niekada ne per anksti😀 o man dar toli gražu iki tikrų vaiduoklių gaudymo, tokių ir vaiduoklių, jau kai tikrai laukiausi abejonių nekilo, kas liečia testus😀 arba tikras ir aiškiai matomas, arba nieko.
Testus ankščiausiai gadint man nusimato antradienį, 8dpo. Nors ir bus jau mm diena (per kurią visus nėštumus jau rodė), bet ov gerokai nusivėlino, tai tik 8dpo mm dieną.
savi parašė:
Manau turit dekoti dievuliui, kad apskritai pirma karta susidurete su tokiu atveju turint tiek vaikuciu, net neisivaizduojat kiek moteris praradimu yra turejusios 😥 Nes tas teisingas chromosomu "sukritimas" toks laimes dalykas..Bet tikriausiai pirmasis kartas buna skaudziausias ir labiausiai netiketas.. praeis laiko, praeis ir skausmas 🙏
Stiprybes, sulauksit kito savo zirniuko ❤️
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai