FoxLady parašė:
Kad neigiamas tai tikrai neigiamas, bet nera ir visisikai nei jokio isdziuvimo seselio?
Reik pasiziureti isdziuvusi. Nes sestadieni kur dariau, tai iki siol matosi, kad yra kazkas
FoxLady parašė:
Kad neigiamas tai tikrai neigiamas, bet nera ir visisikai nei jokio isdziuvimo seselio?
Reik pasiziureti isdziuvusi. Nes sestadieni kur dariau, tai iki siol matosi, kad yra kazkas
Rožynė parašė:
O as turbut ir bt nebematuosiu 🤣 nes bt vis dar auksta , o testai tusti , o ir tepliot pradejo pareina mano mm😞
Kad toks ten ir matavimas pas jus, laikrodis už jus pamatuoja😀 nelabai tikslu. o aš praeitą ciklą susirgau ir su 36.70
Labas rytas merginos, nežinau netgi, bet norisi pasipasakoti kažkaip. Nedaug pribendravot chat, tai turbūt prisimenat. Vakar 11 DPO su antra neryškia linija parodė teigiamą, va šiandien pasidariau livsane ir nežinau, ar čia ir traktuojamas kaip teigiamas ar labiau tiesiog kontrolinė linija paryškėjo ir tiek🫣 Nelabai esu dariusi livsane, gal kuri daugiau turi patirties
aišku, čia jau save apkraunu su visokiom mintim...
GGandriukė parašė:
Labas rytas merginos, nežinau netgi, bet norisi pasipasakoti kažkaip. Nedaug pribendravot chat, tai turbūt prisimenat. Vakar 11 DPO su antra neryškia linija parodė …
Teigiamas, žinoma. Atsipalaiduokite ir džiaukites
FoxLady parašė:
Lyg ir yra kazkas, bet vertinsiu neigiamai. Gal sian koki drogo ar livsane nusipirkti del idomumo
Merginos, nu tiek esu įsitikinus, kad laukiuosi (pojūčiai tokie kitokie nei prieš mm), bet testai 11 DPO tušti. Galvoju registruotis šnd į labę hcg ir prg pasidaryt. Kaip manot, ar verta? Ar netaškyt pinigų?
GGandriukė parašė:
Labas rytas merginos, nežinau netgi, bet norisi pasipasakoti kažkaip. Nedaug pribendravot chat, tai turbūt prisimenat. Vakar 11 DPO su antra neryškia linija parodė …
Manau, kad reikia sveikinti!!!
GGandriukė parašė:
Tikrai teigiamas, livsane parodo teisingai
sveikinimai!
GGandriukė parašė:
Viskas gerai, nesijaudinkite:))
MaiaM45 parašė:
Merginos, nu tiek esu įsitikinus, kad laukiuosi (pojūčiai tokie kitokie nei prieš mm), bet testai 11 DPO tušti. Galvoju registruotis šnd į labę hcg ir prg pasidaryt…
As tai tokios nuomones, jei kas butu - testas parodytu
Kazkuriai merginai testas vaiduokliavo, ta pati ryta pasidare Hcg ir buvo tik apie 8. Tad jautrus testas parodo!
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai