GiedreG parašė:
Kada planuojat pradet testuotis? 😅
Nuo pat 8 dpo ryto pradedu durniuoti
GiedreG parašė:
Kada planuojat pradet testuotis? 😅
Nuo pat 8 dpo ryto pradedu durniuoti
RauDonoji parašė:
Nesujaukė biocheminis reikalų, tik pagreitino😀
7cd pirma diena be paketo, 8cd atsiranda KB, 9cd testas džiugina, tik BKT po ligos…
as galvojau kad nuo 11cd pradesiu testus daryt. Bet ziuriu kad cia ir visaip gali buti su ta ov🙈 reik turbut jau siandien pradeti.
FoxLady parašė:
Nuo pat 8 dpo ryto pradedu durniuoti![]()
🤣 tai da normaliai kantri 😆
Mano-Fėja parašė:
as galvojau kad nuo 11cd pradesiu testus daryt. Bet ziuriu kad cia ir visaip gali buti su ta ov🙈 reik turbut jau siandien pradeti.
Jūs pirmą kartą? Na mano ciklas trumpas, 25cd, ankščiau vykdavo 13-15cd, dabar trečias ciklas po dupho nusiankstino iki 10-11cd
RauDonoji parašė:
Jūs pirmą kartą? Na mano ciklas trumpas, 25cd, ankščiau vykdavo 13-15cd, dabar trečias ciklas po dupho nusiankstino iki 10-11cd
Aha pirma karta uzsiimsiu testavimusi🙂 mano ciklas 30-31d tai tikrai pagal viska neturetu anksti buti🤷♀️ Siandien 8CD
As praita cikla sakiau kentesiu ir nesitestuosiu🥴 bet... uzejau i droga ir prisipirkau testu... kadangi ju namie turejau tai nuo 8dpo ir testavausi, 10dpo berods testas apgavikas papuolė, tai kaip beprote dar kruvas testu prisipirkau🙄
Siam cikluj vel turiu testu 🤣 nes pirkau kartu su ov... nu bet kazkaip reikia pasisemti kantrybes, nes nu tikrai nepadeda psichologinej busenai🙈
Mano-Fėja parašė:
Aha pirma karta uzsiimsiu testavimusi🙂 mano ciklas 30-31d tai tikrai pagal viska neturetu anksti buti🤷♀️ Siandien 8CD
Buvau radus tokia lentele kada mazdaug pradeti testuotis pagal ciklo ilgi, na nebent zinot kad ov diena pas jus stipriai kintanti, tada uzsimesti daugiau laiko reiketu is anksciau
Sandraaa parašė:
Buvau radus tokia lentele kada mazdaug pradeti testuotis pagal ciklo ilgi, na nebent zinot kad ov diena pas jus stipriai kintanti, tada uzsimesti daugiau laiko reik…
Kokia gera lentelė, nes aš gerokai anksti testuojuosi ir paskui stresuoju ko čia taip lėtai kyla..🤭😁 ir tada dar po kelis ov testus darausi, kad gal kuris ryškiau parodys😁😁🤦♀️
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai