MyRainbow parašė:
Kas nori akis palauzyt? Realybej lyg matau, lyg vel nematau? Bandziau dar patiuninguot, tai visa vaivorykste gavos ?
matau ir as
MyRainbow parašė:
Kas nori akis palauzyt? Realybej lyg matau, lyg vel nematau? Bandziau dar patiuninguot, tai visa vaivorykste gavos ?
matau ir as
MyRainbow parašė:
Aš tai labai matau!
Bianka parašė:
Aš jau sakiau kelnaites po gimdymo pirksiu, nes jau nusibodo...Tai va galvoju trečias kleckas, o paskui bandysiu jau rimčiau su tom mėmė susitvarkyt, kad jų neb…
Jei man gausios butu, tai tikrai kelnaites deciaus bent nakciai, atrodo vistiek saugiau turetu but, nei su paketu
MyRainbow parašė:
Matosi matosi kažkas ;) ryškėkit ;)
MyRainbow parašė:
Jei man gausios butu, tai tikrai kelnaites deciaus bent nakciai, atrodo vistiek saugiau turetu but, nei su paketu
Man iš bėdos tamponas super plius ir paketas gelbsti, bet reikia vistiek kelis kart keltis naktį keist, o ir tų tamponų nelabai norisi naudoti..
xxxxxxxxxxx1 parašė:
tikrai matau ir ruzava??
R.G. parašė:
matau ir as
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš tai labai matau!
Bianka parašė:
Matosi matosi kažkas ;) ryškėkit ;)
Aciu panos, realybej tai ten tikrai dar beveik nieko ☺️ Gal isdziuvimas. Taupau sysiu, pakartosiu dar vakare. O pasidariau popietini, kad butu ka veikt ir papulius maust pradejo ?
MyRainbow parašė:
Aciu panos, realybej tai ten tikrai dar beveik nieko ☺️ Gal isdziuvimas. Taupau sysiu, pakartosiu dar vakare. O pasidariau popietini, kad butu ka veikt ir papulius …
juk dar ryte aptarem kad vakar buvo impl tai ir turejo jau kazkas islysti☺️?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
juk dar ryte aptarem kad vakar buvo impl tai ir turejo jau kazkas islysti☺️?
Tai as ten ekstrasenciskai pati nusistaciau, nebuvo nei tepliojimo, nei tempos pakritimo, bet prisitaikiau pozymius, nes vakar visa diena pilva maude ?
MyRainbow parašė:
Aciu panos, realybej tai ten tikrai dar beveik nieko ☺️ Gal isdziuvimas. Taupau sysiu, pakartosiu dar vakare. O pasidariau popietini, kad butu ka veikt ir papulius …
Man ir lyg ruzavuoja. O dar kokiu pojuciu yra?
MyRainbow parašė:
Matau,nereikia akiu lauzyt net
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai