sondan1127 parašė:
Ulva?dadejus priekyje raide V gaunasi moters lytiniu organu dalis, na nekazka... skonio reikalas,nesiginciju
![]()
Nežinojau kad taip gaunasi ;))) Kažkokioje kalboje šitas vardas reiškia Vilkas !
Populiariausiųjų viršūnėje išsilaikė vardai Matas ir Emilija, tačiau populiariausių vardų dešimtukai keitėsi nedaug. Skaityti
visą straipsnįsondan1127 parašė:
Ulva?dadejus priekyje raide V gaunasi moters lytiniu organu dalis, na nekazka... skonio reikalas,nesiginciju
![]()
Nežinojau kad taip gaunasi ;))) Kažkokioje kalboje šitas vardas reiškia Vilkas !
Anon parašė:
Na maciau,kad pirmam pusmeti ju vos tik 2.... Kadangi gyvenam uzsieny tai kitos iseities neturejom kaip palikt Elia, nes jau Elija cia vokietijoj vyriskas vardas ir…
Mes irgi gyvenam uzsienyje, Elia rasem tokia galune nes Elija jie visai kitaip skaito ir butu iskraipytas vardas
grazkin parašė:
O musu sunelio vardas Elajus, mums pats graziausias :-), daugumai irgi patinka ;-)
Elajus taip pat labai grazus vardas
Na, man asmeniškai, nesvarbu kaip kas savo vaikus vadina. Tik, manau, reikėtų kažkiek atsižvelgti ir į savo šeimą - ta prasme, rinkti tarptautinį vardą, kad ir seneliams nebūtų per sunku ištarti ir kitoj šaly jis būtų žinomas. Man, asmeniškai, beveik nėra gražių lietuviškų vardų. O visokie "Mantryda, Tautryda" ir į juos panašūs išvis visiška tragedija.
Tautvile24 parašė:
Pazistu apie 45-50 metu vyra, kurio vardas yra Dangiras, o ne Dangiris
Jūsų pažįstamas į šią duomenų bazę nepatenka - pateikiame statistiką nuo 1999 m. Tad matyt galime jį priskirti kategorijai "Nauja – tai gerai užmiršta sena!"
"vargu ir ar kiti vardai yra visai absoliučiai nauji" - pavyzdžiui, Oluvatosin, pasirodo, vardas irgi ne naujas... Nigerijoje. O štai Lietuvoje - naujas.
iewutte1 parašė:
Mes davem sunui Kajaus varda,bet vis uosviai pasako KA jau Ka jau? KA jus? KA jus?......nzn nervuoja;)
mus tai prosenele nervuoja, sako koki varda isrinkot negrazu, vilte jai skamba kaip vilke ir viskas
Deimanciukas9 parašė:
as zinau,jog kad ir koki varda isrinksiu,jis nepatiks nei mano tevams,nei vyro tevams,nei kai kuriems draugams :DDD bet man nesvarbu..nes laikui begant visi pripras…
Taip ir yra
mano mamai nepatiko vardas Severina, ir cia nesenai sako man, guliu lovoj ir galvojau koks grazus vardas Severina
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai