Neabejinga parašė:
Žirmūnų
O i kokius butent? Jei galima zinot
Neabejinga parašė:
Žirmūnų
O i kokius butent? Jei galima zinot
Spanguole. parašė:
kazkas cia buvo rase, kad praeitais metais lyg ir galejo rinktis![]()
Na as kiek suprantu tam ir zymejome prioritetus: darzelis nr 1, darzelis nr 2 ir t.t. Cia kaip ir su stojimu i univera, nurodai prioritetus ir papuoli kur praeini pagal bala. niekas gi papildomai jau neklausia. Pasirinkimas kaip ir padarytas.
Dulia parašė:
Mes 384, priklauso pagal deklaruota gyvenama vieta...
Gal tik toks prioritetas, kad mums priklauso šitas darželis, gyvename Visoriuose, na bet registravausi, sekančią dieną po paskelbimo, o kaip jūs?!
vika11 parašė:
Gal tik toks prioritetas, kad mums priklauso šitas darželis, gyvename Visoriuose, na bet registravausi, sekančią dieną po paskelbimo, o kaip jūs?!
Man irgi įdomu, kada Dulia registravo
vika11 parašė:
Gal kiekvieną savo vietą reikia dalinti iš 5, nes po 5 darželius glm buvo rinktis ;)))
Bet nevisi rinkosi
Aš registravau tik į Santariškes, nes mums šitas darželis po langais. Kol jo negausim būsim namie arba keliausim į privatų, ypač jei po 100€ kompensuos.
vika11 parašė:
Gal kiekvieną savo vietą reikia dalinti iš 5, nes po 5 darželius glm buvo rinktis ;)))
Manau is 5 per drasu
va is kokiu 3 tai butu galima
juk ne visi 5 rase
ieva.88 parašė:
Bet nevisi rinkosi![]()
Aš registravau tik į Santariškes, nes mums šitas darželis po langais. Kol jo negau…
Tai, kad niekas nebekalba apie ta 100 euru
ieva.88 parašė:
Bet nevisi rinkosi![]()
Aš registravau tik į Santariškes, nes mums šitas darželis po langais. Kol jo negau…
o cia visiem kompensuoja po 100 euru??
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai