Esoteric parašė:
Nedirbanti mama iš karto po įsidarbinimo gautų prioritetą. Nematau problemos.
O kas ja idarbintu jei ji negali eiti i darba?
Esoteric parašė:
Nedirbanti mama iš karto po įsidarbinimo gautų prioritetą. Nematau problemos.
O kas ja idarbintu jei ji negali eiti i darba?
Esoteric parašė:
Nėra ir ką kalbėt, dirbantiems tėvams skirti prioritetą išties teisingas sprendimas. O toms mamoms, kurios skundžiasi, kaip joms labai sunku vaiko priežiūros atosto…
O man negėda taip pasakyti, belekaip auginti vaikus gal ir nesunku, o atsakingai, gražiai auklėti, tai jau yra ką veikti. Bet šį pasakymą galima ir truputį kitaip apversti. Auginant vaikutį/čius yra sunkiau namuose tvarkytis ir gaminti valgį
O Jūs jau daug vaikučių užauginote ir išleidot į pasaulį, kad taip drąsiai šnekate?
Aidana parašė:
As manau, kad visas grupes darzeliuose padarytu viena - lietuviu kalba ir tai kazkiekvietu atsirastu. O dabar gaunasi, kad lenkakalbiai, rusakalbiai lengviau patenk…
Na, gal būkime pakantesni vieni kitiems. Žinokite, daug lietuviškai kalbančių vaikų eina į rusų ir lenkų darželius ir netgi ne į lietuvių grupes, o į lenkų ir rusų grupes. Čia juk vieša erdvė, neskatinkime nereikalingai tautinės nesantaikos.
dominyk4 parašė:
Na, gal būkime pakantesni vieni kitiems. Žinokite, daug lietuviškai kalbančių vaikų eina į rusų ir lenkų darželius ir netgi ne į lietuvių grupes, o į lenkų ir rusų …
Eina dėl to, kad LT grupėse nėra vietų. Nieks čia jokios nesantaikos nekursto, tiesiog konstatuotas faktas, kad rusai/lenkai gauna lengviau vietas darželiuose.
Spanguole. parašė:
Kam cia izeidziantys komentarai pasirode?Pilnatis
![]()
dominyk4 parašė:
Na, gal būkime pakantesni vieni kitiems. Žinokite, daug lietuviškai kalbančių vaikų eina į rusų ir lenkų darželius ir netgi ne į lietuvių grupes, o į lenkų ir rusų …
Kuom cia detas nepakantumas???
As tik konstatavau fakta, kad lenkakalbiai ir rusakalbiai vaikai lengviau gauna darzeli, nei lietuviskai kalbantys vaikai.
O i toki mano pasakyma vel gi reaguoja tie, ka jis liecia tiesiogiai(taip pat kaip bedarbiai i siandienini mero siulyma)
O lietuviu vaikai eina i tokius darzelius del jau auksciau isvardintu priezasciu.
ieva.88 parašė:
Eina dėl to, kad LT grupėse nėra vietų. Nieks čia jokios nesantaikos nekursto, tiesiog konstatuotas faktas, kad rusai/lenkai gauna lengviau vietas darželiuose.……
Pritariu.
gerda14 parašė:
Na ką, pradėjom jau kristi![]()
O pas mus vėl vienu prašymu padaugėjo
į du darželius pateikta po vieną prašymą ir mes per vieną vietą žemyn
Kam ten reikia rašyt su paklausimu kas kur kodėl?
Murkysa parašė:
O pas mus vėl vienu prašymu padaugėjoį du darželius pateikta po vieną prašymą ir mes per vieną vietą žemyn
Kam ten reikia rašyt su paklausimu kas kur kodėl…
Galite rašyti [email protected]
Spanguole. parašė:
Budama VPA, skaitaisi dirbantiJuk kai iseini kasmetiniu atostogu irgi esi dirbanti, cia tas pats
![]()
as bestudijuojant dieniniam skyriuje pirmaji pagimdziau, su antraja nestuke buvau ir nebuvo kada dirbti.. tai mano atveju kazkaip nesazininga cia butu
Joola parašė:
Yra du skirtingi dalykai, kai vaikai vieno amžiaus ir skirtingo... Jūsų vaikas dar tikriausiai savarankiškai nevaikšto net, o mano žingeidus visur laksto, naršo.. ž…
kaip suprantu.. neleidau vyresnelio nuo 2m i darzeli del ligu.. kad sesuo gimus nesirgtu kartu. Bet vat jei del to jog as neesu vpa vaikas ir vel i darželi nepakliutu.. ir velnias zino kada isvis pakliutu tai nesamone
gerai kad nuo kitu metu..
Esoteric parašė:
Nėra ir ką kalbėt, dirbantiems tėvams skirti prioritetą išties teisingas sprendimas. O toms mamoms, kurios skundžiasi, kaip joms labai sunku vaiko priežiūros atosto…
geda? cia ne tai kad sunku o mano atveju as vaiko taip neislavinsiu kaip darzely. Turim mazyle, kuriai irgi nemazai demesio reikia.. tik darzely vaikas gautu daugiau naudingos veiklos, soc. igudziu. ka kalbet apie mamas kuriu vaikai hiperaktyvus.. joms darzelis issigelbejimas. O 2-3metu amziaus krize? Gerai kad nesusiduret su panasiais dalykais..
del kitatakalbiu grupiu - patikekite, jos nestovi pustustes, mano vaikas i rusu grupe irasytas - ten virs simto prasymu paduota - tokios pat eiles, gal mazesnes, bet jos yra, neturekite iliuziju, bet jeigu manote, kad ten lengviau patekti - tai registruokite ten, vaikas 2 kalbom kalbes - puiku
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai